Архив на статии от категория -> Светът

Тротинетка гръмна в апартамент

Тротинетка гръмна в апартамент

Б атерия на електрически велосипед експлодира и причини пожар в стая в хостел в Сидни. При инцидента 20-годишен френски турист е получил изгаряния. Евакуирани са близо 70 души от сградата.
На видео, заснето от охранителни камери, се вижда как гостите на хостела напускат стаята буквално секунди преди взрива и избухването на пламъците. От пожарната служба посочват като вероятна причина за инци...

Отхвърлен любовник уби българка в САЩ

Отхвърлен любовник уби българка в САЩ

Кървава драма с българка се разигра американския град Нюарк. Сънародничката ни е била застреляна пред очите на приятеля си в дома му. Стрелецът е бившият й любовник, който ги нападнал в пристъп на болезнена ревност.
34-годишният нападател нахлул в къщата, стрелял по 31-годишната Петя Новакова, която загинала на място и ранил гаджето й.
Със сетни сили прострелян...

Израелски женски надзирателки правили любов с палестинец

Израелски женски надзирателки правили любов с палестинец

Огромен скандал разтърси Израел! Правителството ще освободи всички женски надзиратели от затворите с висока степен на охрана, след като стана ясно, че някои от тях са поддържали регулярно сексуални отношения с палестинец, осъден на доживотен затвор за тероризъм срещу цивилни граждани.
"Всички дамски представителки от състава на армията на Израел незабавно ще бъдат ос...

Младоженци си биха шута от сватбата без да платят сметката

Младоженци  си биха шута от сватбата без да платят сметката

Младоженци избягаха от пищна вечеря в италиански ресторант, като оставиха неплатена сметка за над 8 000 евро.
Морено Приориети и Андре Свеня устроиха грандиозен банкет с 80 гости в елитно заведение за морски дарове “Ristorante La Rotonda” край Бовиле Ерника. За ужас на собственика на ресторанта Енцо Фабрици обаче се оказа, че новобрачната двойка е побягнала не само...