Архив на статии от категория -> Светът

Най-скъпият автомобил в света

Най-скъпият автомобил в света

Представен е още един модел от семейството на Rolls-Royce Droptail. Луксозният кабриолет струва около 30 милиона долара, което го прави най-скъпата кола в света към 2024 г. Подробностите за него бяха разкрити на уебсайта на Rolls-Royce.
Общо планират да пуснат само четири кабриолета Rolls-Royce Droptail, които ще се различават един от друг по различни детайли. Тази к...

Как се облича най-могъщата жена на Изтока

Как се облича най-могъщата жена на Изтока

„Най-могъщата жена на Изтока“ и „Сивият кардинал“ на Персийския залив са част от прозвищата, дадени на Шейха Моза, втората от трите съпруги на емира на Катар. Тя е известна в целия свят не само като доверената съпруга, която е до рамото на шейха по време на всяко държавно посещение, но и като изключителна обществена фигура, променила живота на арабските жени и милиони деца.

Лейди Гага влюбена до уши, ще има сватба

Лейди Гага влюбена до уши, ще има сватба

Връзката на Лейди Гага и финансиста Майкъл Полански е минала на ново ниво и скоро може да се очаква сватба, съобщиха пред ЕТ приближени на двойката.
Лудост

Лейди Гага била влюбена до уши в Полански, но не искала да пришпорва нещата. Той ухажвал певицата още от 2019 г., когато се запознали на коледно парти. Той е един от най-желаните ергени в Холивуд.
Полански управл...

Член на кралското семейство се самоуби

Член на кралското семейство се самоуби

Съпругът на лейди Габриела Уиндзор Томас Кингстън, който почина преди няколко дни, е умрял от "травматична рана на главата" и е открит пистолет близо до тялото му в пристройка на дома на родителите му в Котсуолдс, сочи разследването на трагичната му смърт.
45-годишният Томас Кингстън беше намерен в селското имение на семейството си в неделя вечерта и аутопсията разкр...