Архив на статии от категория -> България

Жътва за Васко Кеца по Нова година

Жътва за Васко Кеца по Нова година

Наближава Коледа и Нова година, а с тях и пазарлъците за по-високи хонорари на звездите. И в този случай поговорката "Ден година храни" ще важи с пълна сила за родните популярни личности, повечето от които вече отдавна са си уредили участията.
Примата на родната популярна музика Лили Иванова от години не поема участия на Нова година, защото хотелиерите не успяват да...

Жаклин Таракчи се изповядва

Жаклин Таракчи се изповядва

18-годишната Жаклин Таракчи е големият победител в тазгодишния сезон на "Гласът на България", излъчван в ефира на bTV. Талантливото момиче спря дъха на публика и зрители с изпълненията си и заслужено грабна наградата от 50 хиляди лева, както и статуетката "Гласът на България".
- Жаки, честита победа! Беше фантастична, но успя ли да изживееш напълно голямата е...

От коя Глория открадна младото си гадже

От коя Глория открадна младото си гадже

Според актуалния слух 49-годишната прима на попфолка Глория, която в момента излиза с близо 20 години по-млад от нея мъж, е отнела гаджето си от своя колежка. Става дума за 44-годишната Татяна, която е деляла покрив със същия мачо - Добромир.
Анонимни източници споделят пред седмичника "Уикенд", че Глория забърсала въпросния хубавец от Татяна по най-безпардонен начин...

Зетят на известен бизнесмен се обеси, остави 4 сирачета

Зетят на известен бизнесмен се обеси, остави 4 сирачета

Баща на четири деца сложи край на живота си във Враца. Трагедията се е разиграла в понеделник сутринта във врачанския ж.к. „Медковец“.
35-годишният Калин Съловски е открит обесен в къщата си. На ужасяващата гледка се натъкнала неговата съпруга Валентина, съобщава BulNews.
Той е многодетен баща, има 3 деца от предишен брак и още 1 от втората си съпруга, с която...