Архив на статии от категория -> България

Няколко часа увещават жена да не скочи от 9-ия етаж

Няколко часа увещават жена да не скочи от 9-ия етаж

Среднощен екшън се е разиграл миналата нощ във варненския жилищен район „Владислав Варненчик“. Жена се е опитала да скочи от 9-ия етаж на блок 9 в квартала. На място са пристигнали екипи на пожарната, полицията, спешна помощ и гражданска защита.
Според разказите на хората от блока, клетницата не е местна. Предполага се, че вероятно е гостувала при някого. Тя е застан...

Анита на Рачков чукна 23 в палата му

Анита на Рачков чукна 23 в палата му

Гаджето на Димитър Рачков – Анита Димитрова, преди дни чукна 23 години.Спретна шумно парти в мексикански стил през уикенда, което се проведе в двора на палата на актьора. Купонът беше плажен, около басейна на комика, като първо гостите бяха посрещнати с мексикански коктейли, а след това кетъринга беше издържан в същата тематика, видя „Уикенд”.

Силиконката бе з...

Гошо е открит мъртъв

Гошо е открит мъртъв

Мъртъв е открит Гошо от Севлиево, който бе в неизвестност от 7 юни тази година.
Близки и приятели на момчето организираха няколко претърсвания на района, в който Георги е видян за последно, но без успех.
Тъжната вест за съдбата на момчето бе споделена във фейсбук групата "Да намерим Гошо".
"С огромна болка ви съобщавам, че Гошето е намерен, за съжаление не...

Цяла България ходи при феномена Марин

Цяла България ходи при феномена Марин

Биоенерготерапевтът Марин Минчев е уникален феномен, признат в много страни по цял свят. Той живее и работи дълго време в чужбина - Швеция, Германия, Испания, Франция и Турция. Пътува за срещи с пациенти в още много държави и лекува кралски особи, крупни бизнесмени, знаменитости в спортната и развлекателната индустрия.
Яна БОЯДЖИЕВА

През 2020 г. се връща в Бъл...