Архив на статии от категория -> България

Брат Галев се прибра вкъщи, покоси го инфаркт

Брат Галев се прибра вкъщи,  покоси го инфаркт

Единият от популярните като Братя Галеви – Ангел Христов-Геле, който заедно с Пламен Галев напуснаха страната, след като бяха осъдени за организирана престъпна група, е влязъл в България.
Малко след това е бил покосен от инфаркт, пише struma.bg.
Не е ясно как издирваният с червена бюлетина от Интерпол Геле е минал границата, без да бъде арестуван. По непотвърден...

Луна скочи на политиците

Луна скочи на политиците

„Наесен, ако върнат Big Brother, ще е по-интересен от постоянните драми на политиците.“
Така певицата Луна коментира пред „България Днес“ постоянните сътресения в държавата. Преди дни прокуратурата вдигна от трупчетата разследването „Барселонагейт“, което е пряко свързано с Бойко Борисов“.
„Управляват ни престъпници! Но нищо няма да се промени. Всичко, което се...

Бившата премиерша издава семейни тайни

Бившата премиерша издава семейни тайни

Жената на бившия премиер Кирил Петков издава семейни тайни. Линда Маккензи-Петкова има сладкарница, в нея тя предлага сладкиши без глутен, захар и мляко, подходящи за хора с хранителни алергии и здравословен начин на хранене. Линда издава първата си готварска книга с рецепти съобщават издателите от "Книгомания" и БТА.
Книгата излиза в две издания - на български и анг...

В помощ на малката Бела

В помощ на малката Бела

Тениска, подписана лично от Стоян Копривленски, един от най-успешните български кикбоксьори, предлага на търг благотворително Мариян Бояджиев. Парите ще отидат в помощ за лечението на малката Бела от Русе .
Копривленски е национален състезател, шампион на ринга и един от най-атрактивните участници в престижната международна организация GLORY, където се състезават име...