Архив на статии от категория -> Феномени

Изневярата днес е разрешена

Изневярата днес е разрешена

Те ти, булка, Спасовден! Всеки е чувал крилатата народна фраза. Но замисляли ли сте се какво точно означава тя? Отговорът е шокиращ - изневярата на Спасовден е разрешена.
Репликата идва от народния обичай за лекуване на безплодие. Според народните вярвания изневярата в нощта срещу Спасовден не се брои за кръшкане, защото е с лечебна цел.
Жена и мъж, които нямат...

Какво ще донесе на всяка зодия Ягодовата луна

Какво ще донесе на всяка зодия Ягодовата луна

Пълнолунието през юни е наречено Ягодовата луна е на 21 юни.. Смята се, че названието ѝ идва от племената алгонкини в Северна Америка, като юни е месецът, когато ягодите започват да узряват за бране. Вижте какво ще донесе Ягодовата луна на всеки зодиакален знак.
Овен
Нека умът ви се вихри с мисли и идеи, Овни. Пълнолунието през юни ще постави акцент върху комуни...

Какво ни носи планетата на щастието

Какво ни носи планетата на щастието

Преди дни планетата на голямото щастие и разширението Юпитер премина във въздушния знак Близнаци за първи път от 12 години. Тя ще остане там чак до 9 юни 2025 г., което ще засегне представителите на всички астрологични знаци.
Всъщност всеки от нас може да разбере как новият юпитериански цикъл ще го засегне, като върне житейската лента назад...

Хороскоп за новата седмица

Хороскоп за новата седмица

Какво ви очаква през новата седмица вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от асгролог Петя Георгиева.
Овен
Доста напрегнат период, но каквото и да сте си наумили, ще успеете да го изпълните. Съсредоточавайте се максимално, когато се налага да работите с пари или да оформяте финансови сделки. Странното е, че обичайните познати занимания ще ви...