Архив на статии от категория -> Феномени

Седмичен таро хороскоп

Седмичен таро хороскоп

Овен - Осмица жезли
Скорост

Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.
Телец - Жрецът
Традици...

Каква е твоята кармична задача според зодията

Каква е твоята кармична задача според зодията

Всички искаме съдбата да е благосклонна към нас, но невинаги това е в нашата власт. Според астролози обаче има начин, по който всеки знак от зодиака може да подобри кармата си. Кармичните закони са неразрушими и важат за всички, пишат експертите от DailyHoro.ru. Вижте каква според тях е задачата, която трябва да изпълните според зодията си, за да живеете по-добре и да привлече късмета...

Денят от седмицата, в който сте родени, показва какви сте!

Денят от седмицата, в който сте родени, показва какви сте!

Всеки ден се отличава от другия. Звучи банално, но наистина. Но дните имат и общи черти, които колкото и да е странно, налагат своеобразен отпечатък на родените в съответните дни от седмицата.
ПОНЕДЕЛНИК
За този толкова нелюбим понеделник отговаря Луната. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията, каквито често се...

Кой е най-големият страх на всяка зодия

Кой е най-големият страх на всяка зодия

Овен
Овенът е дързък и решителен, понякога безразсъден. Той безстрашно се втурва в битка, лесно започва нови проекти. Но все пак представителите на знака имат своите слабости – страхът от затворени пространства може да ги доведе до истински ступор. Освен това Овните са изключително общителни и може дори да не знаят какво е да си сам. Следователно самотата също ги плаши.
Телец
Типичн...