Архив на статии от категория -> Феномени

Слабите места на всяка зодия

Слабите места на всяка зодия

Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не е перфектна – всяка притежава качества и недостатъци, съчетани в различни конфигурации, които могат да улеснят или попречат на определени намерения. Затова е добре да знаем как да открием и коригираме някои наши дефекти, за да постигнем целите си!
Овен

Овенът по принцип действа импулсивно и говори ка...

Най-големите прахосници

Най-големите прахосници

Те харчат последните си пари за уж изгодни и „много необходими“ придобивки. Прахосничеството лесно може да се превърне в порок, от който някои зодии са по-застрашени от други.
Ако сте една от тези 3 зодии, по-добре стойте далеч от моловете и се опитайте с всички сили да останете в рамките на месечния си бюджет.
1. Овенът е импулсивен прахосник

Какво ни е писано за новата седмица

Какво ни е писано за новата седмица

Овен - Осмица чаши
Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съот...

Кои заболявания ще се обадят за всички зодии догодина

Кои заболявания ще се обадят за всички зодии догодина

Здравословното състояние през Новата 2023 година ще се подобри за всички знаци на зодиака. Не се отпускайте обаче.
Януари 2023г
През януари е важно да наблюдавате нервната система. Скритите преживявания, постоянното вътрешно напрежение, причинено от задържането на емоциите, охлаждането на чувствата, могат да ударят силно нервите. Също така в р...