Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво да не правим днес

Какво да не правим днес

Овен
Днес и утре за вас ще действа пръстът на съдбата, ще се случват събития, които ще ви носят предимства и ще ви издигат в по-висока орбита на дейности и работни програми. И отношенията ви с близки и любими ще вървят към оправяне и стимулиране. Днес се съсредоточете само върху един определен въпрос и ангажимент. Не се разсейвате с нищо друго, докато не го уредите.
Телец
Днес в...

За кои вторник носи успехи

За кои вторник носи успехи

Овен
Ден на опасно зарибяване. Хвърлени са мрежи за наивници. Не участвайте в чужди схеми и не подписвайте нови договори. И най-мъдрият ще покаже, че си е малко прост и не е в час със схемите на хитреците на дребно. Към всеки ще се намери подходът, който позволява източване на сили, ресурси или пари от личната му сметка. Останете където сте, не пробвайте нови варианти.
Телец
Дне...

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Каквото сте повикали, такова ще ви се обади. Някой ще изтърпи наказания, а друг ще се освободи от старите окови и ще тръгне по нов път. Ще получите точно това, което сте си заработили с грижите или безгрижието си към свои и чужди проблеми, работа или дейност. Ще се подписват честни и дълготрайни договори, но ще се казват и думи, които трудно ще се оценят и преглътнат.
Телец

Какво ни очаква в съботния ден

Какво ни очаква в съботния ден

Овен
Съветът е днес да не се включвате в агресивни прояви. Луната от Овен е в опозиция на Марс и на масовата карма. Не бива да се провокира общественото мнение. Случилото се днес ще има своите рикошети до края на седмицата. Където се съберат повече хора може да прескачат искри. Днес ще спечелите с умерен и балансиран тон във всички житейски посоки. Увеличете самоконтрола.
Телец
...