Архив на статии от категория -> Хороскоп

За кои сряда е успешен ден

За кои сряда е успешен ден

Овен
Ден за делови, приятелски и представителни срещи. Може да подпишете перспективни договори и да уредите въпрос, който ви мъчи от доста време. Бъдете честни в отношенията и ще спечелите доверени партньори и съюзници на своя страна. Включете се в съвместни инициативи, отворете сърцето си за любовта, уредете си среща. Нещата се подреждат възможно най-изгодно в ситуацията.
Телец
Д...

Как ще я караме във вторник

Как ще я караме във вторник

Oвeн
Πocвeтeтe ce нa paбoтaтa cи и пpoдължaвaйтe нaпpeд c пълнa пapa. He пoзвoлявaйтe нa ниĸaĸви пpeпятcтвия дa ви cпpaт. B eмoциoнaлeн плaн – тoвa e пpeĸpacнo вpeмe зa нoвo зaпoзнaнcтвo или дa ce нacлaдитe нa oбщyвaнe c пpиятeли.
Teлeц
Ceгa биxтe мoгли дa cтapтиpaтe тoвa, ĸoeтo e вaжнo зa вac, зaщoтo имaтe дocтaтъчнo гoтoвнocт, peшитeлнocт, пocтoянcтвo. Eмoциoнaлнo изпитвaтe вce...

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Днес проблемите ще никнат като гъби особено за родените в третата декада. Лесно ще попаднете в мрежите на хитри мошеници. Съветът е да не сключвате необмислени и несъгласувани с близките договори, да не правите големи покупки, поръчки и доставки и да не се предоверявате на телефонните обаждания от непознати. Ден на мрежата, в която всички сме оплетени по един или друг начин.
Телец...

Как ще сме в неделя

Как ще сме в неделя

Овен
Ден на леденото сърце, не очаквайте да ви разберат, да приемат жестовете ви и да ви ги върнат. Натрупаният с времето негативизъм се излива в прояви на агресия и дистанциране. Вечерта Луната сключва пречупващ аспект към Марс от Овен. Туширайте скандалите в зародиш, проявете добронамереност, независимо какво се случва. Дайте всичко от себе си за семейния мир.
Телец
Днес се полу...