Архив на статии от категория -> Хороскоп

Как ще я караме във вторник

Как ще я караме във вторник

Овен
В 19 ч. 24 мин. е точното новолуние в Овен. Нищо ново не започвайте в този ден. Тъмнината на приближаващото новолуние прикрива негативните намерения. Може да ви изнудват и излъжат или сами да излъжете хората, които ви се доверяват. Още утре сутринта ще ви дойдат истински важните и успешни идеи. Днес се пазете от въздействие и вмешателство в работата и в семейните ви дела.
Телец

Кои ще са късметлиите днес

Кои ще са късметлиите днес

Овен
Днес в 21ч. 26 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен. Време е да почерпите, да разширите пълномощията си и сферите си на влияние. Денят е добър за огледи на терени, за брокерски инициативи, за сделка с имот и уреждане на наследствени и имотни делби. Някой сключва перспективен брак и среща сродната си душа в бизнеса и в любовта. Започнатото ще носи късмет.
Телец
Всяка иници...

Кои ще са късметлиите в неделя

Кои ще са късметлиите в неделя

Овен
Днес Меркурий навлиза в Овен и вече владеете не само играта, но и важната за бъдещето ви информация. Навлизате в един от най-силните си периоди в годината. Реализирайте всяко предложение и покана, оженете се, направете предложение и чакайте такова. Днес всичко в живота ви може да тръгне като по вода или по ноти за хората на изкуството. Късметът чука на вратата.
Телец
Роденит...

Как ще я караме в събота

Как ще я караме в събота

Овен
Днес където се съберат много хора ще прескачат искри и нищо важно няма да се реши. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не се включвайте в екипни програми и не участвайте в състезания. Вероятни са конфликтни ситуации и опити да ви извадят от играта. И в любовта ще се появи трети или ще разберете със закъснение за лъжите. Точно днес не уточнявайте отношенията.
Телец
Род...