Архив на статии от категория -> Скандално

Новите екипи на Барса

Новите екипи на Барса

Барселона официално представи екипа си за гостувания за следващия сезон. Фланелките и гащетата са изцяло в златист цвят, като единствено в края на ръкавите има комбинация от тънки цветни линии, които са пет на брой и символизират олимпийските кръгове.
Екипът е вдъхновен именно от Олимпийските игри в Барселона, от провеждането на които се от...

Идва мор от Сахара

Идва мор от Сахара

"В западните райони времето ще бъде слънчево, докато на изток в следобедните часове ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност, която ще даде интензивни валежи в източните райони. В останалата част в страната ще бъде предимно слънчево времето", каза синоптикът Александрина Янкова.
Тя добави, че във вторник валежите ще достигнат до западните райони, но ще бъда...

Избраха кралица на гонките

Избраха кралица на гонките

Кралицата на гонките в Япония стана Мидори Имаи, която представлява екипа TGR TEAM ENEOS ROOKIE. Мидори има голям опит в качеството на момиче за състезания (grid girl). С това тя се занимава вече 7 години.
Тя също е фотомодел, рекламиращ дрехи. Тази година обаче ще е специална за нея, защото тя получи приза Japan Race Queen Award.
В интервю за японското издани...

Бившите жени на Джизъса празнуват сватбата му

Бившите жени на Джизъса празнуват сватбата му

Празник и за настоящата жена на Благой Георгиев, и за бившите му, беше сватбата на футболиста.
Есмер Омерова, която също има брак с Джизъса, стана на 30 години и празнува заедно с новия си мъж и сина си, който е дете на българина. Екзотичната красавица, която е луда на тема пластични подобрения и хранителни режими, за първи път от година показва Елай, който роди от Б...