Архив на статии от категория -> Скандално

Дават Манол Пейков на прокурор

Дават Манол Пейков  на прокурор

"Възраждане" подаде сигнал до Районната прокуратура в Пловдив срещу издателя и депутат от ПП-ДБ Манол Пейков за финансови злоупотреби. Поводът е родната къща на Димитър Талев в македонския град Прилеп, за закупуването на която Пейков събра дарения преди повече от година, съобщиха от партията на Костадин Костадинов.
През 2023 г. депутатът от ПП-ДБ стартира акция по з...

Питбул уби стопанката си във Варна

Питбул уби стопанката си във Варна

35-годишна жена е починала, след като кучето й, порода питбул, я е нахапало жестоко. Случката се разиграва преди около два часа в апартамента на жената, в квартал "Галата" във Варна, в близост до местността "Зеленика".
Според информацията питбулът е нахапал зверски собственичката си по краката. Съседи се притекли на помощ, след като чули виковете от апартамента. Изпа...

„Молете се на поп!“, казват в спешно отделение на майка на 14-годишно дете

„Молете се на поп!“, казват в спешно отделение на майка на 14-годишно дете

Една медицинска сестра каза, че по-скоро трябва да се помоля на поп, отколкото на тях. Това сподели Станислава Колева, която на 28 май между 17:00 и 20:00 ч. завежда по спешност в болницата в Монтана 14-годишното си дете, което е с много висока температура.
В Спешното отделение няма лекар, който да ги приеме и след три часа чакане семейството тръгва към София.
...

Таен чат от финала на „Ергенът“

Таен чат от финала на „Ергенът“

Слуховете, че финалът на „Ергенът“ е бил по сценарий и от продукцията от самото начало са знаели за решението на Алек Младенов, се оказаха фалшиви. Таен чат между продуцента Радослав Тушев и негов близък разкрива истината за третия сезон и липсата на режисура в избора на Мамин Сашко.
Сайтът Intrigi.bg разкрива за таен разговор между Тушев и негов приятел, който го пи...