Архив на статии от категория -> Бг клюки

Кати лъсна по гащи

Кати лъсна по гащи

47-годишната ретро фолк звезда Кати отдавна не е под светлините на прожекторите, но пък продължава да вълнува хората. Тя се отказа от музикалната си кариера, когато е в пика си и това определено държи още интереса към нея.
Най-силно се заговори за нея вчера, след като бе поредната спипана родна звезда, която се е качила на автомобила си след употреба на алкохол.

Цеци Красимирова с нов мъж

Цеци Красимирова с нов мъж

Разводът между Цеци Красимирова и мултимилионерът Майкъл Струмейтис най-сетне е факт и смуглата моделка се отпусна да покаже, че не си е губила времето в чакане. 44-годишната миска има нов мъж в живота си и публикува първата им обща снимка, гръмна първи Intrigi.bg.

Е, на нея се виждат само ръцете им, но фотосът недвусмислено говори за нова любов. На него двамат...

Шефката на парламента копие на жената на Зеленски

Шефката на парламента копие на жената на Зеленски

Рая Назарян - председател на 50-ото Народно събрание, е като копие на Олена Зеленска - първата дама на Украйна. Това коментират потребители на социалните мрежи, след като Назарян дискретно промени визията си заради високия пост, който заема.
И двете дами привличат вниманието с техния обществен ангажимент и влияние. Въпреки различията в личните им истории и професиона...

Възпяха синоптичка в стихове

Възпяха синоптичка в стихове

Натали Трифонова вдъхновява хората толкова много, че вече пишат стихотворения. В нюзрума на Би Ти Ви е изпратено писмо, в което Трифонова е възпята в ода, пише България Днес.
"Адски е гот и приятно, нал, да гледаш прогнозата по Би Ти Ви", гласи част от стихотворението. Автор е зевзекът Светлин Трендафилов, който е голям фен на Трифонова.
"Ти си любимият ми тел...