Архив на статии от категория -> Бг клюки

Кои ще са на финала за „Лейди България“

Кои ще са на финала за „Лейди България“

Инженер по храните и зъботехничка ще участват в надпреварата за “Лейди България”. Освен тях за титлата ще спорят пиар консултант, нотариус и фризьорка. Репортерката на „Телеграф“ Лидия Драгомирова също е една от финалистките.
След кастинг, проведен в цялата страна, до финала на конкурса „Лейди България“ са допуснати дванадесет претендентки от над 150 заявили желани...

Фенове имитират секс на концерт на Иво Димчев

Фенове имитират секс на концерт на Иво Димчев

Фенове имитират, че правят секс по време на концерт на екстравагантния Иво Димчев в столичен клуб, видя „Телеграф“. Всъщност това е част е от концерта под надслов „БеГе раз два три“, който артистът представа в няколко родни градове през март и април.
Публика
Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се...

Въргала и Ути се присмяха на Оскарите

Въргала и Ути се присмяха на Оскарите

"Европейското кино направи много крачки назад заради американското", убеден е актьорът Влади Въргала, който е изгледал с половин око отминалата церемония на наградите за кино "Оскар". Поредната ежегодна суетня на Холивуд отмина и остави разнородни мисли. Докосващи душата филми може и да нямаше, но машината за пари със сигурност заработи на пълни обороти.
"В сегашнит...

Галена се прави на Лили Иванова

Галена се прави на Лили Иванова

Фолк певицата Галена се опита да следва стъпките на голямата Лили Иванова. От няколко месеца насам чалга фурията е включила в репертоара си хит, който изпълнява на свой участия в заведенията - вечната рок класика „Черната овца“ на група „Ахат“. Години преди нея официални права да пее песента на свои концерти получава Лили Иванова.
Галена вижда потенциал в песента и...