Архив на статии от категория -> Холивуд

Чък Норис още е във форма на 83

Чък Норис още е във форма на 83

Карлос Рей Чък Норис е роден на 10 март 1940 г. в Раян, Оклахома. Баща му е алкохолик и често отсъства от дома. Чък и двамата му по-малки братя са отгледани от майка им Уилма.
Норис се присъединява към военновъздушните сили на САЩ през 1958 г. и след това е изпратен в база в Южна Корея, където започва да тренира корейското бойно изкуство Tang Soo Do. Когато се завръщ...

Шарън Стоун обедня наполовина

Шарън Стоун обедня наполовина

Шарън Стоун разкри, че е загубила половината от състоянието си, заради фалита на Silicon Valley Bank. Звездата от „Първичен инстинкт“ се разплака, докато приемаше наградата за смелост по време на набирането на средства на Фонда за изследване на рака на жените и каза, че й е била необходима „смелост“ да дари предвид фалита на банката.
„Току-що загубих половината си па...

Гайдар посреща рапър

Гайдар посреща рапър

Снуп Дог имаше най-епичното посрещане при скорошното си пристигане в Шотландия. От видеоклип, споделен в социалните мрежи става ясно, че при кацането на рапъра на летището в Гласгоу, музикантът Рос Айнсли, в типични шотландски дрехи, започва да свири на гайда песента „Still D.R.E.“.
Очевадно това доста е допаднала на Снуп, тъй като рапъра се вижда да танцува и кефи н...

На каква терапия подложиха Гуинет Полтроу

На каква терапия подложиха Гуинет Полтроу

В подкаста „Изкуството да бъдеш здрав“ 50-годишната основателка на Goop Гуинет Полтроу сподели как се грижи за себе си. Актрисата беше помолена да назове най-странната уелнес тенденция, която някога е следвала.
Ректална озонотерапия
"Използвах озонотерапия, ректално. Доста е странно", призна Полтроу в подкаста. Водещият се пошегува в отговор, че...