Архив на статии от категория -> Холивуд

Турска звезда пътува с градския транспорт

Турска звезда пътува с градския транспорт

Макар да се радва на световна популярност, турската актриса Дуйгу Саръшан не разполага със собствен автомобил и често се придвижва из Истанбул, използвайки градския транспорт.
През миналата седмица, тя била изловена да пътува с автобус, пременена в изключително къса секси рокля. Тя била толкоз оскъдна откъм плат, че се налагало красавицата да криви краката си настра...

И Джони Деп с гадже рускиня

И Джони Деп с гадже рускиня

След Леонардо ди Каприо, Кристиано Роналдо, Джаред Лето и други знаменитости, и Джони Деп се присъедини към отбора на звездите, излизащи с рускини. Още преди две години актьорът е забелязан с красива девойка на име Юлия, но тогава никой не взема романа им насериозно.
Неотдавна Джони Деп отново бе изловен с ефектната блондинка. Влюбената двойка летеше нанякъде с часте...

Памела Андерсън вече е с други гърди

Памела Андерсън вече е с други гърди

На 57 (навърши ги преди седмица) Памела Денис Андерсън е твърде далече от идеала за секссимвол от 90-те, който красеше всички кабинки на строителните обекти и тировете и предизвикваше мокри сънища.
Неотдавна тя наруши правилото да се появява на публични места предимно без грим, но отвореният й тоалет показа други възрастови изменения, които не могат да се прикрият то...

Никол Кидман се страхува от пеперуди

Никол Кидман се страхува от пеперуди

Изпълнителят Джъстин Тимбърлейк се ужасява от вида на паяци. Актрисата Скарлет Йохансон от хлебарки и птици, а Никол Кидман изпитва фобия от иначе така красивите пеперуди. И още малко животински фобии от света на красотата на Холивуд: Кристен Стюарт се страхува от коне, Тайра Банкс от делфини, Кейти Холмс от миещи мечки, а Катрин Зита Джоунс от най-обикновени мишки.
...