Архив на статии от категория -> Пловдив

Българският Тарзан с титла Мистър Фитнес Планет

Българският Тарзан с титла Мистър Фитнес Планет

36-годишният Георгиос Сърбинов, културист, фитнес инструктор и модел, се окичи преди броени дни с титлата Мистър Фитнес Планет 2022 г. в Перу. В социалката си атлетът написа, че е изключително горд, че е класирал България в първите топ пет по мъжка красота в света.
През лятото Сърбинов нашумя с подводната фотосесия Посейдон, снимана в басейн, а след това – пренесена...

Дотегна ли ви сапунката „Олеле, бутат Тютюневия град!“!?

Дотегна ли ви сапунката „Олеле, бутат Тютюневия град!“!?

На пловдивчани сигурно им дотегна сапунката „Олеле, бутат Тютюневия град!“, със сценаристи арх. Петкана, мъжлето й на семейни начало и клатушкащият се неадекватно из Пловдив по нощите културен министър Минеков. С режисираното включване на местната партийна организция на ДБ с нефелните й „протестни вериги“. И героичното катерене по багерите, в напъване да изглежда като „масово гражданс...

Стартира Есенна залесителна кампания 2022 в район „Северен“

Стартира Есенна  залесителна кампания 2022 в район „Северен“

Даден бе старт на Есенна залесителна кампания 2022 в район „Северен“.
Служители на районната администрация и представители на ОП „Градини и паркове“ засадиха 13 чинарa и 3 липи в зелените зони на бул. „България“ от №2 до №30.
„Акцентът в тази кампания пада върху уличното залесяване.Стремим се към постигане на по-чист въздух и обогатяване на зелените площи, които са „белите дробове“ в н...

Онник Каранфилов в галерия „Дяков“

Онник Каранфилов в галерия „Дяков“

Традицията галерия "Дяков" да представя най-добрите, продължава с изложбата на Онник Каранфилян "И още веднъж за любовта", с която поздравява почитателите на изящното изкуство за Рождество Христово и наближаващата 2023-та.
С таланта си Онник си е извоювал репутацията на високо ценен български художник, за когото няма тайни в графичните техники.
Лауреат е на десетки награди и признания от...