Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков: Годеникът ми е гей!

Не гръм в Рая, а истинска атомна бомба се взриви в семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. Дъщеря им Славея Сиракова за пореден път разтрогна годежа си, а причината е повече от скандална. Обяви, че мачото, който й предложи брак на остров Бали преди близо половин година, е с хомосексуални наклонности, които ловко е прикривал от всички.
"Да си гей, не е срамно, не е диагноза, но е нередно да въвличаш други в това, което не си. За мен няма понятие бисексуалност, има параван, който се опитваш да използваш на чужд гръб. Годежните пръстени не означават нищо, когато потъваш в собствената си нечистоплътна преднамереност...", написа Славея в социалната мрежа.
Според информация на Intrigi.bg Славея хванала годеника си в изневяра с друг мъж. След като попаднала на скандални съобщения в телефона му, тя започнала да го следи. Той се оправдал, че е бисексуален и продължава да я обича, но щерката на Илиана Раева не искала и да чуе.
„Славея е съсипана най-вече заради дъщеря си Амили. Малката много се привърза към годеника й и чакаше с нетърпение да види майка си булка. Уви, един ден ще се наложи да й обясни защо това не се е случило“, разкриват близки до семейството.
Истински срам изпитвала майка й Илиана Раева, на която й дойде до гуша от грешните избори на Славея. Само преди 3 години тя се раздели с бащата на Амили – Иван Борисов, като връзката им изтрая не повече от година. Голямата й любов пък бе покойният вече порноактьор Алекс Ломски – връзка, заради която Илиана също бра доста срам.хотарена

Публикувана на
10 Юли 2024 година