Архив на публикациите

Най-тежката българка отиде на море

Поредна бленувана мечта успя да сбъдне най-тежката българка! В разгара на лятото Деси от Ловеч най-накрая успя да отиде на море. 35-годишната жена е на почивка в Равда. Вече втора седмица прекарва дните си на плажа, трупа тен и прави упражнения във водата.
"Много е хубаво тук! Чувствам се като дете с играчка. Ходя на плаж, разхождам се, прекрасно е", радва се тя.
"На гости съм при приятелка. Спя в тях, не си плащам нощувки, за това имах възможност да дойда на морето", признава Деси.
Десислава бе затворник не просто в дома си, а в собственото си тяло. Тежеше над 200 кг. Чудовищното всекидневие я превръща буквално в развалина.
Животът на Деси се преобръща наопаки преди 5 години. Тогава майка й претърпява тежка трудова злополука, след това прекарва и инсулт. Сърце не дава на борбеното момиче да остави най-близкия си човек в този труден момент. Деси застава неотлъчно до майка си. Улисана в грижите за родителя, Десислава намалява излизанията си. Стига до момент, в който тотално ограничава движението си и увеличава храната. Килограмите започват да се трупат неусетно, докато младата жена вече е толкова тежка, че не може да излезе от дома си.
Сред ангелите на младата жена е и Росен Янчев. Певецът благодетел пое напълно безвъзмездно операция за сваляне на килограми в Турция. Росен много добре разбира състоянието на Деси, тъй като самият той минава по същия трънлив път преди години. Заедно с фондацията MyChange Bulgaria, чийто основател е Янчев, покриват и всички лекарства и хранителни добавки на Десислава за една година напред. По този начин подсигуряват спокойствие и грижа за младата жена и семейството й, които са в затруднено положение. Деси е твърдо решена да си вземе живота в ръце и да се бори със здравословните си проблеми. След връщането си в България Десислава е на течна храна две седмици, след което минава на режим, който спазва и до днес.
"Не ям нищо тестено и не пия газирано. Наблягам на салати, плодове и млечни продукти. Разхождам се и се наслаждавам на времето с приятели", допълва ловчанлийката, която успява да свали над 30 кг.хотарена

Публикувана на
09 Юли 2024 година