Новина от категория България
Архив на публикациите

Линда на Просто Киро стяга куфарите, ще се връща в Канада

Съпругата на Кирил Петков е планирала да го изостави в разгара на политическата жега у нас и да се върне в родната си Канада. Сладкарката искала малко да си отдъхне от напрежението, настанило се в семейството им около изборите.
В един от захаросаните предизборни клипове на Петков Линда като вярна съпруга щастливо му махаше от балкона на жилището им, докато той усмихнат се отправяше на среща с електората. Истината обаче била, че с невротичния Петков никак не било лесно да се съжителства и на Линда ѝ дошло в повече.
През цялото време преди 9 юни бившият премиер бил под силен стрес, предусещайки лошите изборни резултати за ПП-ДБ, а тъй като е силно емоционален и екстровертен тип, около него направо не се стояло. Сега нямало да е по-различно, защото политическите страсти продължават да се вихрят.
Така че Линда скоро ще стяга куфарите и ще зареже съпруга си за близо месец, тъй като планира да прекара юли в Канада. Тя имала нужда от малко спокойствие, смяна на обстановката и време само за себе си. Доскоро сладкарницата ѝ за безглутенови сладкиши на пъпа на София беше затворена за ремонт, а сега работи отново с пълна сила и тя я оставя в ръцете на служителите си, на които имала доверие.
Линда нямала търпение да се види с баща си и сестрите си Шерил и Даяна, при които не е ходила отдавна, и да се отдаде на семеен уют на родна земя. Трите непрекъснато поддържат виртуален контакт и канадките не спират да пишат на сестра си в България колко им липсва и как трябва да направи всичко възможно, за да се видят съвсем скоро.
Бащата на Линда – Джордж Маккензи, и двете ѝ сестри живеят в семейно ранчо за над 1 милион лева в покрайнините на градчето Кортни, провинция Британска Колумбия. Едната от сестрите ѝ е нейна близначка. Двете с Шерил си приличали като две капки вода в по-ранна възраст, но днес сходствата във външния им вид са по-оскъдни. По-голямата им сестра Даяна е първородната и изглежда, няма чак толкова силна връзка с тях, поне ако се съди от комуникацията им в социалните мрежи.
Всъщност близначката на Линда е причината тя да се запознае и влюби в Кирил Петков. Шерил била близка приятелка с него и двамата прекарвали доста време в обща компания, а дружбата им започнала в университета в Британска Колумбия, където били състуденти. По-късно и Линда се записала да следва там и с българина се събрали. Оженили се едва 20-годишни, първата им дъщеря Ванеса се родила малко преди да започнат четвъртата си университетска година, а после се появили и по-малките две – Ема и Ани.лупа

Публикувана на
09 Юли 2024 година