Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Годеница в шок, разбрала, че майка й родила от бъдещия й мъж

Млада жена разбрала, че годеникът й изневерява с родната й майка, а малко по-късно научила, че двамата имат общо дете. Шокиращата си история измамената дама сподели в социалната мрежа Reddit.
24-годишната жена разказва, че майка й овдовяла рано и често излизала на срещи. Преди около четири години, на 42 години, тя неочаквано забременяла след поредната си краткотрайна връзка и родила момченце.
Момичето подкрепило решението на майка си и започнало да се грижи за новороденото си братче.
С 25-годишния си годеник тя била заедно от 17-годишна възраст. Мислела го за мил, красив и забавен. И винаги била приятно изненадана колко добре се разбира с малкия й брат.
Един ден тя дълго време гледала филми на лаптопа си и батерията му паднала. Тъй като не й се занимавало да търси зарядното, взела таблета на приятеля си. И се натъкнала на кореспонденцията му с майка й.
Така разбрала, че двамата са имали афера и по-малкият й брат всъщност е негово дете.
Още същата вечер тя признала на приятеля си, че е разбрала за предателството му.
Той й разказал, че всичко започнало, докато тя била на екскурзия с приятелки. За да не стои сам, той отишъл на вечеря в дома на майка й (нещо, което било нормално за двойката). Годеникът й не споделил подробности от срещата, само признал, че вечерта приключила със секс.
Въпреки че и той, и бъдещата му тъща се чувствали виновни след случилото се, се срещнали още няколко пъти. А когато узнали, че ще стават родители, решили да скрият всичко.
След като узнала за предателството, младата жена развалила годежа и спряла да общува с майка си. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
09 Юли 2024 година