Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Събраха се! Топ ергенско парти

Виктор Стоянов, Евгени Генчев и Алек Младенов се събраха заедно по време на Aniventure Comic Con - най-голямото събитие за фенове на модерната поп-култура. Това е първата публична среща на тримата главни герои в сезоните до момента на популярното романтично риалити.
Снимките им предизвикаха огромен интерес в социалните мрежи и почти веднага започна спор кой от всички е в крайна сметка топ ергенът.
Повечето фенове на предаването са категорични, че Виктор си остава №1 и то не само защото участва в първия сезон на шоуто. Не са малко и тези, за които Евгени се оказва най-симпатичен. Няма обаче никакъв спор кой е най-мразеният от тримата.
ТВ зрителите още не са простили на Алек Младенов за бягството на финала на последния сезон и разочарованието, което донесе на финалистките Маги и Надежда. Хулите по негов адрес не са никак малко. Много са и подигравките, свързани с майка му. Тя е смятана за основната виновница третият ерген да не избере никоя от кандидатките. „Майката на Алек с него ли е дошла?”, „Алек е там, защото майка му го е пуснала”, са подмятанията, които се срещат най-често.лупа

Публикувана на
08 Юли 2024 година