Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нонче, кой те гримира така, все едно ще ходиш на магистралата?

Нона Йотова бе подложена на унищожителен хейт в социалните мрежи след участието си в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ в събота. Причина стана външния вид на популярната певица и актриса и бивша депутатка от БСП, по-известна с връзката си с ген. Богомил Бонев.
Видимо неудачно гримирана - със зелени сенки и розовеещо червило, Йотова бе скъсана от подигравки на официалната страница на предаването във Фейсбук. "Нона, кой те гримира така неудачно?", питат изумените зрители, които са смутени от демонстрираната липса на вкус. „Все едно, че ще ходиш на магистралата!“, подмятат й.
"Колкото и да е талантлива, публичната личност е длъжна да уважава аудиторията си, за да не предизвиква подобни негативни коментари с гротескния си външен вид. Тук не става дума дали някой я харесва или не като актриса и певица, а за реална самооценка и себеуважение", пише Валентина Стоянова.
"Рядко виждан кич, събран на едно място - рокля, обеци и грим", допълва я Мария Георгиева.
Коментарите в страницата на предаването са общо 165, като почти 150 от тях са негативни, а голяма част са откровено груби и дори вулгарни. Учудващо е, че модератора на страницата не ги е изтрил или ограничил - това все пак е въпрос на елементарно уважение към госта на предаването, без значение как изглежда. При това става дума не за някое риалити шоу, а за сутрешен блок на финансираната от бюджета БНТ1.лупа

Публикувана на
08 Юли 2024 година