Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гилотината на лорд Евгени Минчев

Орлин и Чефо да се срещнат модно
Не става много ясно това по ризата на Орлин ролца от раци ли са или омари. Може да са макове, което е най-малко вероятното, защото конкурсът „Ален мак“ вече не е актуален. Мисля си, че Горанов понякога се облича като Мария Илиева - основно в черно и тук-там някакъв акцент, който поставя акцент на тяхната естетическа наивност. Орлин трябва да е кален в модните битки и да устоява правото си на класически облечен изпълнител. Тази риза никак, ама никак не му отива, чудя се дали да не я даде на Чефо, който напоследък галантно се отваря към причудливата мода.
Ивана, отивай в някоя квартална кръчма
Ивана кацнала върху Чайка, не, но досами една чайка с голям автомобилен стаж. Певицата сигурно позира след дълъг път, затова изглежда като цвете, от което е останал само стволът. Сравнението ми изниква предвид не съвсем оформената прическа, както и цвета на панталона - тревисто-землисто-неприветливо зелен. Коланът е една тъжна и самотна реалност, на която не биваше да се предоставя такова внимание. Той крещи - моля, вървете си, не сме за снимка. Тогава защо се снимате, питам се аз и гледам блузката - трижди по-забавна от колана. Казват, че по дрехите може да се съди за настроението на носещия ги, тогава питам - кой разплака доброто момиче... Е, не го е разплакал, но му е причинил кройки и цветове, недостойни за звезда от величината на Ивана. С тази визия Ивана направо да отива в някоя квартална кръчма! Искам да кажа още нещо, но като гледам отново колана, певицата може да го свали, ако ме види някъде и да има... „Пляс, пляс, педалите“.
Зорница илюстрира лятото симпатично
Много красивата наследница на империята Монни - Милано, Зорница Димитрова, днес води класацията за най-добре облечени. Въпреки наглед семплия избор модната принцеса придава на облеченото класа, на помощ на която идват личното й присъствие и аксесоарите. Снимана на подходящ слънчев фон, дрехата грее и отразява околната среда ненатрапчиво и ведро. Зорница напълно оправдава името си, защото при всяка своя поява, била служебна или лична, тя грее и сякаш намига на живота по своя детски, невинен маниер.
Геро с ризата на Луи дьо Фюнес
Никога не съм очаквал от Геро някакви модни постижения, но тук вече съчувствам на гледката. На преден план дънките наподобяват зле разкроен дюшек, което няма нищо общо с намеци за фигурата на актьора. Просто има подходящи кройки или човек, като познава телосложението си, избира онова, което представя фигурата му най-добре. Сакото е в положение на закъсняло пенсиониране. То може да прекара остатъка от текстилния си живот на някоя закачалка, защо не на дарак. Ризата на цветчета е истински Луи дьо Фюнес, разсмива ме като във филма „Крилце или кълка“.

Публикувана на
06 Юли 2024 година