Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

От коя Брад Пит на стари години иска дете

Брад Пит иска да има дете от връзката си с Инес де Рамон, съобщи Mirror.
Холивудската звезда вече е баща на 6 деца от бившата си съпруга Анджелина Джоли, но е отчужден от тях си след горчивата им бракоразводна битка.
Сега източници твърдят, че макар 60-годишният Брад да е съкрушен от ситуацията, той не изключва идеята да се ожени отново или да има още деца.
Приятелката му Инес е на 34 години, а съдебните неволи с Анджелина са "сближили" двойката. Според източник тя е била "истински източник на утеха" за Брад.
Актьорът е съгласен да започне наново с дизайнерката на бижута и уж е предположил, че тя би била "прекрасна майка". Той я е определил като "търпелива" и със "страхотно чувство за хумор".
"Не е изключено в живота му да има още деца. Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да има деца. Той обича идеята да изгради живот с Инес и нищо не е изключено от играта", заяви източникът.
"Брад не става по-млад, така че това е нещо, което те биха искали по-скоро рано, отколкото по-късно. Той дори се е шегувал, че ще прави училищна обиколка през 70-те си години и се надява, че все още ще го възприемат като сърцеразбивач", уточни той.
Новината идва в момент, когато напрежението между Брад и някои от децата му е голямо.
Брад и бившата му Анджелина са родители на шест деца: Мадокс, 22 г., Захара, 19 г., Шайло, 18 г., Пакс, 20 г., Нокс, 15 г., и Вивиен, 15 г. Само преди няколко седмици дъщеря му Шайло Джоли-Пит подаде молба за законно премахване на фамилията Пит от името ѝ, като го промени на Шайло Джоли.
По-голямата сестра на Шайло - Захара също избра да се откаже от фамилията на известния си баща. Във видеоклип, който стана популярен, Захара се представи като Захара Марли Джоли по време на посвещението си в женското дружество "Алфа Капа Алфа" в колежа "Спелман" миналата година.
Напоследък Вивиен е в центъра на вниманието и заради това, че се дистанцира от Пит, като в афиша за участието си във филма "Аутсайдери" използва само името Вивиен Джоли. Не е ясно дали другите братя и сестри са променили имената си законно.
Брат им Пакс каза няколко остри думи за баща си в Деня на бащата.телеграф

Публикувана на
21 Юни 2024 година