Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 6100 пъти

Овен
Днес амбициите взимат връх над здравия разум. Пълнолунието в Козирог може да напълни потребителската кошница на родените в третата декада, но за другите положението е съмнително и нещата може да излязат от контрол. Най-трудно ще е за родените в първата декада, които ще срещнат основните си конкуренти и опоненти, а някой може да се раздели с досегашните си постове и позиции.
Телец
Пълнолунието активизира личната ви амбиция до краен предел и в следващите три дни ще берете плодовете на победата. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, а вие сте приготвили чувал и сте организирали помощници да ви го носят. Нищо няма да става по лесния начин, но до вечерта ще направите силен ход, ще контролирате и спечелите във всяка ситуация. Не се давайте без бой.
Близнаци
Пълнолунието превъзбужда, води ви до конфликти и експлозии в емоционалното състояние. Една непремерена дума и жест може да ви отнеме постове и придобивки и да ви срине от завоювани с голям труд позиции. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, усмихвайте се, когато ви се плаче и се дистанцирайте дипломатично, когато искате да прегърнете някого. Разиграва се театър.
Рак
Ден на тежки конкурентни битки, в които трудно ще се наложите и успеете. Вероятни са подмолни действия и игри на дребно. Активизира се змеят на желанията във всеки от нас. Не очаквайте компромиси, а и трудно ще направите такива, особено ако ситуацията засяга важни за вас дейности, фактори и хора в живота ви. Всеки си защитава своето и гледа да отмъкне и от чуждото.
Лъв
Днес лъвът се готви за скок и ако може по висок. Не се примирявайте с подчинителни роли, постарайте се да доминирате в социума и да налагате правилата в делата, които са ви важни. Пълнолунието в хармоничния ви Стрелец ще ви дари със сила за справяне с всякакви проблеми и кризи. Очертават се неприятни, но важни разкрития, които ще помогнат да вземете правилното решение.
Дева
Рисков ден, апетитите са огромни, всеки се опитва да налага властта и мнението си над другите. Това автоматично ви прави изпълнител и ви поставя на колене пред хора с агресивно мислене. Не си позволявайте да правите компромиси и да подписвате обвързващи ви неравностойно договори. Изчакайте, следващите три дни ви дават шанс, сила и предимства, които днес нямате.
Везни
Днес за грешка няма да има прошка. Всеки е тръгнал с голяма амбиция и е готов на всякакви битки за постигане на целите си. Обещаното в предните дни е забравено. Ще се действа от позиция на силата и авторитета. Ще се наложи да отстъпвате от трудно завоювани позиции. Трудно ще се справите и с агресивната конкуренция. Не влизайте в скандали, препоръчва се аскетизъм.
Скорпион
Край с изчаквателната политика, днес се очертават тежки конкурентни битки на всички нива в живота, работата и любовта. Слага се край на дипломатичната игра, поставят се ултиматуми и се действа от позиция на силата. Ако не атакувате ще ви нападнат и подчинят. Тръгнете добре подготвени и готови на всичко за преговорите, които предстоят. Вземете инициативата в свои ръце, не протакайте.
Стрелец
Ден на огромните апетити, на желанието да доминираш, да налагаш лични амбиции, мнения и приоритети над околните. Трудно ще ви се получи, ако нямате зад гърба си подходящите хора, както за защита, така и за нападение. Змеят на желанията ни изгаря и в любовта, но тези работи е добре да се споделят само от двама и насаме. Внимавайте с изневерите, може да загубите стойностна връзка.
Козирог
Пълнолунието събужда змея на желанията и амбициите във всеки от нас, доминират хората с активен и агресивен подход. Нищо няма да се постигне без бой, слабите ще отпаднат от играта и ще са в услуга на тези, от които са си позволили да зависят. Не споделяйте идеи и творчески проекти, ще ви ги откраднат. Не е време за пътуване, не отсъствайте от местата на личния си интерес.
Водолей
Пълнолунието изкарва на преден план прикрити чувства и амбиции, а това неминуемо ще ви вкара в конфликтни ситуации. Не е момента да се поставят граници и ултиматуми. Защитавайте справедливи каузи, но без да предизвиквате околните. Не яжте ябълки-плода на изкушението. Ще сънувате пророчески сънища, даващи в символичен вид решение на личните ви проблеми.
Риби
Днес цацата става кит, намирате достатъчно сили и се изправяте срещу стари конкуренти и врагове. Активизират се амбиции, страсти и усещания, които дълго сте крили, пренебрегвали и потискали. Ден на изневери, на предателства и раздели. Всяка от страните е права за себе си и ще търси вината в другия. Препоръчва ви се повече аскетизъм, отделете се от вредна среда и хора.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Юни 2024 година