Архив на публикациите

Горан Брегович с концерт на Колежа

Известният музикант и композитор, носител на множество награди, Горан Брегович, ще направи исторически концерт на 11 септември у нас.
Той, заедно с прочутия си оркестър, ще зарадва феновете си в Пловдив.

Концертът ще бъде емблематичен, тъй като това ще е дебютното голямо събитие на единствения модерен стадион в България - "Христо Ботев", Пловдив.
Отстъпка
Билетите за предстоящото шоу на мегазвездата на балканската музика вече са в продажба на цени между 70 и 90 лв. за правостоящо и седящо място. Предвидени са ВИП билети за т.нар. Golden Circle пред сцената на цена 200 лв.
Притежателите на клубни карти могат да се възползват от 20% отстъпка от цената на пропуските за концерта.
Част от приходите пък ще бъдат дарени за каузата по изграждането на музея на ПФК Ботев, където ще бъде съхранявана и популяризирана историята на клуба. Предстоящият концерт на Горан Брегович е първото голямо музикално събитие, което ще се проведе на стадион „Христо Ботев“ след неговата модернизация, с което ще бъдат отворени вратите за бъдещи културни събития от висок ранг.
Хитове
Удивителният Горан Брегович е известен със способността си да съчетава класически оркестрови аранжименти с традиционни балкански мелодии и модерни стилове като рок и поп.
Неговите емблематични хитове, включително Mesecina, Kalashnikov и Beauty Sonata, са познати и обичани от феновете по целия свят. През цялата си кариера Брегович е продал над 20 милиона записа и е композирал музиката за повече от 60 филма. На родна земя Брегович ще пристигне най-вероятно със своя оркестър за сватби и погребения и заедно ще изпълнят най-големите му хитове.телеграф

Публикувана на
21 Юни 2024 година