Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

С кого искат да бъде заменено пловдивчанчето, готвено за бъдещ ерген № 4

Неофициалната новина, че ерген № 4 щяло бъде момче от Пловдив взриви официалната страница на „Пловдивмедия“. Повечето категорично неодобряват избора. На око хващал, но му личало, че още е аджамийче в лав сторито. Някои дори предлагат с кого да бъде заменен.

Динко ПЕТКОВ

„Аман от фитнес-инструктори. И този бил вдигал разни железа всеки ден. Нищо лично, но стига са примамвали най-чаровните кандидат-булки у нас с разни мачовци. Вярно, това пловдивчанче на външна форма го докарва, ще демонстрира плочките си. Ама откъм вътрешно съдържение личи, че още има мляко около устата.“, коментира кандидат-тъща.
„Бил баскеболист, участвал във фолк-клипове. Че какво ще гледат ергенките в шоуто, как мята топки по коша и си тананика някоя чалгаджийка. С такива е пълно в чалготеките, защо да му се слагат точно на него. Айде, да е Азис или даже Веско Маронов – става, ама той е бил използван от фолкпевиците само за някое храстче във видеата им. Или как разголен им поправя банята, а те обикалят около него и му се тикат!“, маха с ръка друга пловдивчанка.
„Пишат, че бил завършил бакалавърска степен по специалността "Анализ и контрол на хранителните продукти" в Университета по хранителни технологии. То всеки втори в Пловдив е с някаква подобна дипломка. А дали има заделено милионче, не става ясно. Откъде да го има, още кара на заплатка, горкото!“, не го одобрява 46-годишна самотна майка на две деца, желаеща да влезе в „Ергенът 4“.
„Като го гледам каква ергенско аматьорче е, такава, като поглъщащата всеки мъж Цър-Пър ще го схруска. Ще го сложи в малкото си джобе и ще го води на каишка. А останалите моми ще подсмърчат, надявайки се на някоя розичка!“, гарантира също недоволна от варианта.
Евроатлантически ориентирана бъдеща тъща е категорична: „Сам твърди, че ляга и става с романите на Достоевски. А какъв автор е той – свързан с Русия. Путинист. Значи ще с нула евроатлантически манталитет. Толкоз ли няма някой украински писател или поет, по тях да се захласне!“.
„Хвалят го, че бил победител в конкурса Best Erotic Model Bulgaria. Е , и? И той ли през цялото време еротично ще се мляска с девойките, а? Като го гледам, какъв е прохождащ в ергенлъка, една целувка няма да може да върже както трябва. Такива, каквито ги дават по турските сериали. Тия момичета два месеца само на мляскане ли ще я карат? Целувач, печен целувач им трябва, че да не ходят като гламави!“, недоволства госпожа, която отглежда абитуриентка.
Много ог пловдивчанки имат конкретни предложения докато е време с кого пловдивчанчето да се подмени.
„Нищо против. Ама нерде той, нерде, например, Кокорчо, нали! Никой не е чул да е обвързан с жена. Значи ергенува. С Харвард е, парите на цяла България върти, все някое милионче е заделил за себе си. На една жена какво й трябва – да й дават пари за шопинг и някой да се кокори в нея. Че кой да е този, ако не е Кокорчо!“, съветва вряла и кипяла в живота. омъжвала се вече 5 пъти.
„И моят фаворит за ерген 4 е Кокорчето. Може да няма коремни плочки, но има достатъчно надиплени финансови плочи. За него казват, че и руло тоалетна хартия може да превърне в руло банкноти.“, одобрява предложението прагматична пловдивчанка.
Сред идеите кой да е бъдещият ерген на Републиката има и други пловдивчани. Отличава се Мъжа на годината и топ събирач онлайн на чужди пари. С огорченото уточнение, че вече бил обвързан – хем партийно, хем семейно.
Споменава се даже и Стефчо Автографа. При него нямало да има финални изненади, каквито станаха при предишния ерген. Тогава Алек прецака и двете. Докато Стефчо ще си тръгне и с двете. Вместо да поднася рози, той ще взима автографи от ергенките. Коя от тях няма да се ласкае, че й искат автограф. Ориентацията с кого да бъде сменен готвеният за ерген № 4 стига и до градската управа. В момента имало цяла сюрия зам.-кметове. Те са с имиджа на особено галантни към пловдивчанки. Дай им да кавалерстват. Умират да поднасят червени рози. Особено зам.-кмета по културата. Все някой от тези общинари още не е с брачен хомот. Тъкмо да му го надянат в ефир.

Публикувана на
18 Юни 2024 година