Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5520 пъти

Овен
От днес Меркурий и Венера ще ви гледат в пречупващ аспект от знака на Рака. Трудно ще съвместите отговорностите си у дома с тези на работното място. Близките вече отказват да ви съдействат. Професионалните ви дела са в тежък конфликт със семейните отговорности. Отсъствието ви ще даде повод за скандали и разправии, някой може да ви обърне гръб и да си тръгне прибързано.
Телец
Луната навлиза в Скорпион и до вечерта застава в опозиция на Марс от Телец. Група хора и отчасти семейството ви ще обединят исканията си и ще насочат претенциите си срещу личните ви приоритети. Ще се наложи да се откажете от някои важни за вас амбиции. Някой спира временно учебна или делова програма, която би му осигурила по-добри позиции в бъдеще. Днес ви слагат юздите.
Близнаци
Днес Меркурий напуска знака на трона си Близнаците, а до вечерта и Венера ще го последва. Някои контакти се губят, някои врати се затварят, но по-тежкото е, ако позволите да се затвори за вас нечие любящо сърце. Съветът е до обед да ви движат амбициите, но след това да ги загърбите и да отидете там, където вече ви е отвело сърцето. Днес се отваря портала на космическата любов.
Рак
От Днес Меркурий и Венера навлизат в Рак, даряват ви с красота на ума, стабилизират връзките и отношенията ви у дома и на работното място. Може да решите и най-трудните си проблеми. Ще намерите начин за подобряване на материалното си положение, връзките и живота. Родените в първата декада да чакат посещение на спонсор и на личната си муза. И любовта чука на вратата ви.
Лъв
Важното за деня свършете по най-бързия начин. Следобед обстановката се нажежава. Луната от Скорпион и Марс от Телец включват Лъва в тежък кармични кръст. В най-трудно положение са родените в първата декада. Отношенията излизат от контрол, стари рани се отварят, неуредените проблеми изискват бързо решение. Търсете примирието, не провокирайте излишни конфликти.
Дева
От днес Меркурий и Венера вече ви гледат в хармонична позиция от знака на Рака. Водете преговори, търсете начин да се видите с шефовете и с тези, от които ви зависи работата и парите. Родените в първата декада ще убедят всеки да им съдейства. Ще напреднете в посока на деловата и творческа работа. Може да ви хрумнат гениални идеи, които ще ви обезпечат финансово в бъдеще.
Везни
Днес Венера и Меркурий навлизат в нехармоничния ви знак на Рака. Пъзелът се пренарежда, оказва се, че вече не сте в играта, друг разпределя ролите и дърпа конците. Родените в първата декада първи ще усетят някакво особено притискане и притеснение, ще се наложи да променят решения и намерения. Всичко, което до момента сте неглижирали излиза на преден план.
Скорпион
Днес сте на прага на важен избор, предстои ви генерална трансформация в работата и в личния живот. Луната навлиза в Скорпион, а Меркурий и Венера в хармоничния ви Рак. С такава подкрепа няма как да не постигнете върхове в работата и любовта. Не се отказвайте от нищо, тръгнете в посоката, която ви привлича и интересува и до вечерта ще спечелите поне една победа и битка.
Стрелец
От днес Меркурий и Венера вече не ви гледат в опозиция, а на 20-и и Слънцето ще ги последва. Започвате да разчиствате камъните по пътя на амбицията и личната си инициатива. Всичко, което предприемете ще промени в положителна посока не само работата, но и отношенията ви с партньори. Планирайте преговори с шефовете, представете програмата си, внедрете се на по-добро място.
Козирог
Натоварете се физически, комбинирайте един вид труд с друг. Не оставайте енергията ви да се скапе в някой орган и да ви разболее. Имате шанс да постигнете желаното при преговори и да се наложите в играта. Добре е за разговори с шефа по спорните въпроси и заплащането. Ситуацията може да се промени в изгодна за вас посока. Вечерта се приберете с желан подарък, почерпете за победите.
Водолей
Рисков ден. Може да се окажете сами в труден момент или да се наложи промяна на програмата за работа и пътуване. Ще загубите, ако действате амбициозно, ако пренебрегнете мнението на близки и колеги. Ден на сърцето, направете компромисите, които се очакват от вас, ако искате да запазите ценните приятелски връзки. Подкрепете и децата в избора на нов път и посока, давайте и дарявайте.
Риби
Днес за вас се задейства пръстът на съдбата. Луната навлиза в Скорпион, а Меркурий и Венера в Рак. Това са перфектни аспекти за водните знаци и заедно може да постигнете успех във всяко начинание. Работете активно по всички задачи и направления на личната си амбиция. Три дни ще чувате някакъв особен призив, ще се активизирате и ще постигнете много. Утре е добре и да давате.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Юни 2024 година