Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 4880 пъти

Овен
Един от най-мощните енергийно дни в месеца. Трудно удържате напъна на амбицията, влизате в спорове и полемики и може да се противопоставите на тези, които с нещо ви притискат и нещо все ви искат. Емоциите бързо кипват и провокират агресивната ви реакция. Не раздухвайте проблема и не намесвайте странични хора, за да си спестите неприятностите, излишните спорове и разходи.
Телец
Организирайте се за настъпление по всички линии на живота, работата и личните ви амбиции. От утре Меркурий и Венера ще навлязат в Рак, ще насочат цялото ви внимание и лични ресурси към дома, семейството и подсигуряващите съвместния живот фактори. Днес свършете работата, която лично ви засяга и която е част от големите ви проекти за бъдещето. Утре правите рязък завой.
Близнаци
Луната от знака на Темида-Везните е в брилянтен аспект към Слънцето от Близнаци. Чудесен ден за сключване на договори и брак, за представителни срещи и пътувания, за преговори с настоящи и бъдещи съюзници и сътрудници. Ще получавате подкрепа във всяка своя инициатива, а някой ще уреди и ще издейства лично финансиране на големите си амбиции и творчески проекти.
Рак
Кризата се задълбочава, ако партньорите теглят в противоположни посоки и всеки мисли само за себе си. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб, а това положение ни кара да се държим изправено, да не приемаме забрани и ултимативно поведение и да търсим нови пътища за личната си реализация. Ще е трудно, едни се прегръщат със сълзи, други се разделят с усмивка.
Лъв
Днес ще постигнете повече от предвиденото, ще направите важен избор и ще привлечете нужните ви хора за съвместна работа и живот. Пасивността е нежелателна и вредна, енергията ви нараства и търси начин да се излее навън в активна дейност и физическо натоварване. Сменете един вид труд с друг, тествайте възможностите си в посоката, в която смятате да се насочите утре.
Дева
Ден на кармични награди и провали. Давате си сметка в каква посока сте напреднали и в каква сте се провалили и не сте положили достатъчно усилия. Постарайте се да заемете здрава и обезпечаваща позиция на всички нива в живота. Моментът е добър за предложения и договаряне по време на активен отдих с приятели. До вечерта може да изкачите поне един връх и дано да не е само в планината.
Везни
Всяка инициатива ще се отплаща в бъдеще. Чудесен ден за обвързване, за сключване на брак и преговори с роднини по имотните дела. Съдбата ви дава шанс и възможност да наложите исканията си. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса, към нужните преустройства, ремонтни и строителни дейности. Днес печелите битката, но още утре може да загубите играта.
Скорпион
Случващото се в този ден ще отмие сълзите, проблемите и неприятностите, ще ви насочи в нова подсигуряваща и печеливша посока, ще даде полет на чувствата и фантазията ви. Медитирайте над кармата на рода, не повтаряйте грешките на миналото и направете избора си със сърцето и душата. От утре сте на прага на генерални промени в начина ви на работа и живот, късметът ще е с вас.
Стрелец
Ден за активен и творчески отдих, енергията ви търси поле за изява и блика като фонтан. Ще свършите бързо и качествено всичко, с което се захванете. Реализирайте всяко свое хрумване. Още утре пред вас ще се отворят нови възможности, пътища и варианти. Оставете да ви води личната инициатива, създайте си удобства, направете или финализирайте ремонт, оправете и отношенията си.
Козирог
Препоръката днес е сам да изкачиш върха, да вземеш самостоятелни решения и да не се уповаваш и доверяваш на друг за важните задачи и приоритети. Движете си нещата самостоятелно, не оставайте и любовта в прегръдките на друг. Днес енергията ни търси поле за изява и лична реализация. Постарайте се да дърпате конците на всички нива. Неглижираното ще създаде проблем.
Водолей
Символ на деня е фонтана от вдъхновение и активност. Събуждат се неподозирани сили, може да постигнете напредък във всички области на живота и да привлечете желаните партньори. Не се отказвайте от нищо, което ви предложи живота и сами направете предложение на любимия. Днес сте близо до тайни източници на сила, пари и ресурси. Може да се реши изгодно за вас и имотен спор.
Риби
Ден на фонтана от преливаща енергия. Доверете се на интуицията и ще намерите ценен източник на сила. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. До вечерта излизате от всяка криза и намирате решението на всеки проблем. Стартира се презареждаща програма не само в душевен и физически план, но и в посока на отношенията.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Юни 2024 година