Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Нежното острие на Просто Киро плаче на богатия си татко след срива на ПП-ДБ

Деница Симеонова, нежното острие на Кирил Петков в ПП, е плакала на своя богат татко след изборната загуба. Деничка, която първа изпя, че канадецът имал прякор в „промяната” – Просто Киро, е от заможна врачанска фамилия, а баща ѝ върти няколко мощни фирми.
Любопитната история с таткото Димитър Симеонов разказа преди години кметът на село Бели извор Кирил Илиев.
Действието се развива по времето, когато Марио Тагарински бил кандидат за депутат. Заедно с бащата на Деничка отишли при Кирил Илиев, за да поискат да им осигури застъпници за селата Бели Извор, Власатица и Лютаджик. За положения от тях труд им били обещани по 30 лв. на човек.
Изборите минали и дошло време за разплащане с хората.
Изведнъж Димитър Симеонов започнал да мишкува и станал неоткриваем. За новоизбрания депутат Тагарински пък да не говорим.
Кирил Илиев се опитвал в продължение на месец да открие някой от двамата, но безуспешно. Накрая бил принуден да извади лични средства, с които платил на застъпниците.
Преди време пък врачанският сайт Булнюз.бг пусна скандална дописка, според която в града имало мъже, които притежават видеоклипове от миналото на Деница Симеонова, която тогава се изживявала като истинска секс фурия. На кадрите врачанката се раздавала в малка уличка край канала в Амстердам… Говори се, че интересните записи ще бъдат пуснати в някакъв момент, но това така и не се случи.narod.bg

Публикувана на
15 Юни 2024 година