Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Неслихан Атагюл ще играе руска емигрантка

Появи се добра новина за феновете на известната актриса Неслихан Атагюл. Според някои източници тя най-накрая е намерила нов проект, в който да се снима и това е историческият сериал „Любов по време на окупация“.
Впечатляващата история започва през 1918 г. и разказва за тайната организация на Екрем Байдар, лидер на националната борба в Анадола, на когото Мустафа Кемал Ататюрк поверява окупирания Истанбул.
Известната актриса ще се превъплъти в ролята на руската емигрантка Вера Грегова. Сценарият е на Йълмаз Шахин, който в дует с известната Мерал Окай написа сценария за не по-малко популярния „Великолепният век“, а след това и за „Империята Кьосем“, но заедно с друг сценарист.
Интересно е също, че сред многото проекти, Неслихан избра този конкретен сериал. Припомняме, че актрисата придоби популярност с главната си роля в „Черна любов“, продаден в повече от 110 страни и е единствената турска поредица с международна награда „Еми“ (2017). Има главни роли в “Двете лица на Истанбул” и във филмите “Араф” и “Всичко, което е останало от теб”. През 2019 г. актрисата изигра главната роля в „Дъщерята на посланика“, а през 2022 г. се снима „В края на нощта“.труд

Публикувана на
15 Юни 2024 година