Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Фатмагюл изцяло в бяло

Изцяло в бяло се барна Берен Саат за юбилея на мъжа си. Певецът Кенан Доулу стана на 50 години в последния ден на май, а партито му по този повод беше в един от най-скъпите хотели в Истанбул. Рожденикът почерпи гостите си с отбрани питиета и мезета, а за десерт разряза торта във формата на китара. На един от фотосите Берен показва убийствените си бедра.
По-рано през годината – на 26 февруари, юбилярка беше и Баран Саат. Макар да е вече на 40 години, екранната Фатмагюл от „Пепел от рози“ все още не се е сдобила със своя рожба. Чаровницата от малкия екран открай време има проблеми, които затрудняват забременяването й. Госпожата редовно прави опити да зачене инвитро, но те не се увенчават с успех. И през тази година тя пак беше засичана на няколко пъти с мъжа си в клиники за асистирана репродукция.
Ирония на съдбата е, че в излъчения по Би Ти Ви сериал „Кьосем“ актрисата играеше многодетна майка. В историческата сага тя бе красивата Анастасия – девойка със славянско потекло, похитена на 13 години от Гърция и отведена в харема на Ахмет Първи. Султанът се влюбва в нея и й дава името Кьосем, което означава „най-любима“. За 14 години тя ражда на владетеля 13 деца.
Берен Саат и певецът Кенан са заедно от 2012 г. Двамата се сгодиха през 2013 г., а след още 1 година вдигнаха и сватба. На тържеството присъства звездата Къванч Татлъту. /разкритиябг

Публикувана на
14 Юни 2024 година