Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-желаната шотландка

Инвестирайти 20 бона в себе си, за да изкарвате милиони от мъжете, които искат да бъдат с вас. Това е бизнес мантрата на шотландката Меган Томсън, която е твърде красива, за да работи или поне да работи нормална работа, но балконите са й асиметрични.

28-годишната жителка на Единбург разкрива, че влага в себе си 20 хиляди паунда под формата на козметични процедури, силикони, лифтинги, за да стане гадже мечта, но не всички процедури преминават гладко. Тя се подлага на две операции в Турция за прекрояване на бомбите, след като първата я оставя деформирана и с доста голяма разлика между двете гърди. На шест месеца си опъва лицето с ботокс, а периодично добавя нови татуировки по тялото и пиърсинги с перли, като само за татусите се изръсва с още 10 бона.
"Сега съм най-желаната жена в Шотландия, а и не само", фука се мацето, което заработва като еротична моделка и танцьорка и което е майка на две деца. "Когато изглеждате великолепно, мъже, червиви с пари, се редят на опашки, за да ви дават мангизи", не спира със самохвалстването Меган. Най-голямата й радост е, че е залята от съобщения в социалните мрежи от хора, които искат да я заведат на вечеря и да станат гаджета. И не мисли, че дава лош пример на децата си.българияднес

Публикувана на
13 Юни 2024 година