Новина от категория България
Архив на публикациите

Спасиха сърничка в бурята

Сърничка е била спасена от жители на шуменската улица „Акация“ при гръмотевичната буря в града вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
След бурята, вероятно животното се е уплашило и е приютено в лек автомобил. То е предадено на горски служители, които го пуснали в гористата местност в Шуменското плато, отбелязват от полицията в областния град.
В 19:38 часа в сряда е прието съобщение за два пропаднали автомобила на бул. „Ришки проход“ в Шумен. На място са насочени екипи. Водачът на единия автомобил е евакуиран, а другият отказал да бъде изведен от колата му. По-късно е оказана техническа помощ за отводняване на складово помещение на ул. „Калиакра“ и на мазе на ул. „Кръстьо Кючуков“. Малко след 21:00 часа е премахнато паднало дърво на пътното платно близо на Шуменското плато, допълват от полицията в Шумен.
Градушка, придружена със силен дъжд и вятър, се изсипа над Шумен вчера. Ледените късове падаха близо 20 минути. Най-големите от тях бяха с размерите на голям лешник и малък орех. Около 20 бяха получените сигнали в пожарната в града за по-малко от час. Участъкът под жп моста на ул."Плиска" в Шумен бе наводнен, предаде БТА.телеграф

Публикувана на
13 Юни 2024 година