Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Джин от BTS излезе от казармата

С лед 18 месеца служба най-накрая най-възрастният член на момчешката К-поп група BTS, Джин, официално се уволни от задължителната казарма.
31-годишният е първият от популярната група, който изпълни военните си задължения, след като влезе през декември 2022 г.
Агенцията на BTS, Big Hit Music, пусна изявление до феновете чрез Weverse, в което официално обяви уволнението на Джин.Корейските медии и фенове го чакаха пред прага на военното поделение. След като излезе Джин запрегръща колегите си от групата, които си бяха взели отпуска от тяхната военна служба, за да го приветстват.
Той беше посрещнат с букет цветя и веднага прегърнат от почти всички членове на групата, които все още служат.Лидерът на групата, Ким Нам Джун, повдигна настроението с изпълнение на саксофон на хита на BTS „Dynamite“.През октомври 2022 г. Джин и неговите колеги от групата изнесоха огромен безплатен концерт, озаглавен „Jet to Come“ в Пусан, Южна Корея. Концертът беше в подкрепа на кандидатурата на корейския град за Световното изложение през 2030 г. и събра легиони от ARMY – името, дадено на лоялната фенбаза на BTS – от цял ​​свят.Дни след изпълнението Big Hit Music, която е дъщерно дружество на Hybe Corp., обяви, че всичките седем членове ще влязат в казарма, като посочиха, че е „перфектният момент“ и че за членовете на групата е чест да служат.Очаква се BTS да се съберат отново през 2025 г., когато всичките седем момчета ще бъдат освободени от военната служба./телеграф

Публикувана на
13 Юни 2024 година