Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Робърт Патинсън тайно се ожени

Тази година е доста наситена за Робърт Патинсън. Той навърши 38 години, стана популярен актьор, лице на няколко големи модни марки, баща и съпруг. Неговата избраница е моделът и актриса Суки Уотърхаус, а двамата са рядък пример за връзка на знаменитости, скрита от любопитни очи.
През март Робърт и Суки станаха родители за първи път - те се сдобиха с дъщеря. А наскоро се ожениха – тайно, както пише изданието In Touch. Сред поканените били само най-близките приятели и роднини, а папараците още ближат рани, защото не успели да направят нито една снимка – те въобще не знаели за сватбата.
Източникът на изданието добавя, че Робърт е станал "много по-сериозен човек" през последните няколко години и "вече не е толкова двусмислен относно холивудската си кариера". Той не иска да бъде пред очите на милиони и с всички сили се опитва да запази спокойния си семеен свят, който е изградил със Суки. Двойката излиза от 2018 г. и в началото много умело криеше този факт. Първата им съвместна изява беше едва през декември 2022 г.труд

Публикувана на
13 Юни 2024 година