Архив на публикациите

След 7 деца и 5 жени най-после се жени

Строителният предприемач Динко Динев стяга пищна сватба с красавицата Даниела Неделчева, с която живее на семейни начала дълги години. Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел „Адмирал“. Той се намира в марина „Диневи“ в курорта Свети Влас. За тържеството са поканени бизнесмени и приятели на младоженците от цялата страна.
Те ще бъдат посрещани от съпрузите пред специално изградена сватбена стена. Ще бъде вдигната и огромна сцена, на която известни музиканти ще забавляват гостите. За тях е определен и дрескод - лавандула. В поканата до всеки са отбелязани и 4 нюанса на лилавото, с което те трябва да се съобразят.
Малцина знаят, че милионерът от Св. Влас, който има 7 деца от 5 жени, досега само веднъж е сключвал граждански брак. Той е с Нели - майката на първородните му деца Димитър и Георги, които получиха солидно образование в Кеймбридж.С всички останали Динев е живял на семейни начала, имал е наследници от тях, но не се е решавал да им поиска ръката.
В живота на предприемача се появява Даниела Неделчева. Тя е красива, сексапилна, втора подгласничка в конкурса „Мис България 2013”. Когато двамата се запознават, хубавицата е на 24 години. Родена е в Бургас, завършила е езикова гимнация. Красотата е наследила от майка си – Иванка Димова от Камено. Любопитна подробност е, че баща й също се казва Динко. Той е собственик на автосервиз „Гунчев“ и дълги години обслужва колите на концерна „Хюндай“. Тя има две бакалавърски степени – "Дизайн“ и "Бизнес администрация“ и вече сериозно е навлязла в бизнеса на братя Диневи, като се занимава с интериорите на апартаментите и къщите, които те строят.От Даниела брат Динев има син – Борис. Още преди сватбата тя прие фамилното име Динева.лупа

Публикувана на
13 Юни 2024 година