Новина от категория България
Архив на публикациите

Мухлясал кашкавал доведе до развод

Мухлясал кашкавал, закупен от веригата СБА, предизвика остра дискусия в социалните мрежи. Оказа се обаче, че освен разваления продукт, в драмата има намесен и тежък развод.
Преди няколко дни жена публикува пост в групата "Дружба-София", в който разкрива, че майка й е платила за продукта от магазин срещу блок. 212 в квартала. Тя качи и снимки на кашкавала, а коментарите заваляха като дъжд.

Една от дамите обаче, която хвърляше някои от най-острите обвинения към веригата, се оказа, че има лична причина, да хули веригата, и по-точно управителката на магазина, която почти веднага след поста се извини на клиентката и предложи да върне разваления продукт и да си вземе парите.
"А къде е управителя? Върнете го с касовата бележка в магазина. На Ваше място бих пуснала и официално оплакване до централата им. И като цяло в цялата им верига магазини стоките им са под всякаква критика, както и служителите им. Само проверки!", пише въпросната дама.
"Здравейте! Аз съм Управител на магазин СБА Обиколна. Кашкавалът е в срок, най -вероятно вакуума е некачествен и от там идва проблема.
Наша грешка е ,че е стигнал до крайният клиент. Моля госпожата да посети магазина за да и бъди възстановена сумата. Моля да приеме моето извинение.
А на г-жа **** искам да кажа ,че личното и отношение към мен да го изказва на друго място. Аз не съм виновна, че моят племенник се развежда с нейната дъщеря. Виждам ,че е пейстнала поста и в групата на града в който живеят майката и бащата на бившия й зет. Там, г-жо, никой не знае ,че този магазин съществува.
Съжалявам, уважаеми клиенти, за тези които са влизали в магазина, за неудобството които сме Ви създали. Винаги когато имате проблеми свързани с магазина ни моля, заповядайте ще го решим веднага", отговори управителката.
След отговора, част от потребителите поздравиха управителката за извинението, но други я осъдиха за това, че разкрива лични семейни работи.лупа

Публикувана на
13 Юни 2024 година