Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Зловещи кошмари преследват фронтмен на „Металика“

Откровената изповед на един от най-мощните и успешни музиканти на нашето време фронтменът и ритъм китарист на американската хеви метъл група "Металика" Джеймс Хетфийлд се превърна в една от най-обсъжданите новини тази седмица.
60-годишният музикант показа, че страховете и вътрешните демони съвсем не са чужди и на най-известните, богат и обожавани хора в шоубизнеса. Хетфийлд призна, че и до ден днешен сънува зловещи кошмари, преди да тръгне на турне.
Хитовият вокалист, който е част от легендарната банда от създаването й през 1981 г., признава, че много често му се случва да се съмнява в себе си.
В подкаста "The Metallica Report" Хейтфийлд разказа, че преди турне нагласата е позитивна, че всичко ще бъде както трябва, и че просто трябва да излязат пред публика и да изпълнят всички страхотни песни, които имат. Фронтменът на "Металика" сподели обаче, че напоследък е започнал да се съмнява в себе си и да изпитва несигурност, че с колегите му вече са стари и не могат да правят шоу.
"Започвам да се чувствам несигурен. Минават ми всички тези глупости, които всеки си казва, преди да се заеме с нещо, което го интересува и е важно", споделя той.
Джеймс Хетфийлд - част от "Металика" заедно с Ларс Улрих, Кърк Хамет и Робърт Трухильо, допълва, че преди турнета редовно сънува кошмари, в които всичко се обърква.
В кошмарните си сънища фронтменът на "Металика" вижда "типични" неща, като например, че не знае кои песни ще изпълнява, че шийката на китарата му е направена от гума и че инструментът му има само две струни, че кабелът й не му позволява да стигне до микрофона.
Хетфийлд споделя още, че въпреки всичко се е научил да оставя тези тревожни моменти да се случват, вместо да се плаши от тях.
"Приемаш нещата такива, каквито са. Има тревога и тя се натрупва, но не й позволяваш да те завладее, защото съществува баланс между нея и вярата. И в един момент всичко ще бъде наред", казва Джеймс.труд

Публикувана на
12 Юни 2024 година