Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е проблемен ден

Видяна: 6080 пъти

Овен
До обед приключете преговори и сключете договори. Следобед клюката се активизират и може да попречи на делата и бизнес отношенията. До утре на обед не споделяйте планове, намерения и идеи, ако не искате да ви ги откраднат и реализират преди вас. Пазете си телефона и документацията, но може да надникнете в чуждата. Ден на шпионски афери, печелят добре осведомените в играта.
Телец
Луната навлиза в Дева и сключва перфектен аспект към Марс от Телец. За родените в първата декада това е знак за победи и печалби. Насочете силите на семейството и колектива в изгодна за вас посока. Може да получите важна информация от първоизточника, а това ще ви помогне да направите изпреварващ ход, да спечелите и уредите нещо важно за бъдещата работа, за дома и бизнеса ви.
Близнаци
Днес клюката върши мръсната си работа. Ще се наложи да се оправдавате и да криволичите между истини и открити лъжи. Луната навлиза в Дева и сключва пречупващ аспект с Юпитер от Близнаци. И полуистините ще ви компрометират. Не правете изявления пред публика и не взимайте решения, които биха засегнали интересите на голяма група хора. Попадате в собствения си капан.
Рак
До обед всичко се развива по правилата, разговорите ви са творчески и успешни, но с напредването на деня провокациите никнат като гъби, действията и думите ви се тълкуват превратно и са обект на критика, дори и от доброжелатели. Не влизайте в спорове, не давайте изявления и се пазете от компроматна атака. До утре на обед се търсят скритите козове, пари и сметки и в любовта.
Лъв
До обед стартирайте нови инициативи и подпишете партньорски договори. С напредването на деня конкуренцията залага капани, но и вие сте приготвили такива. Ще се използва всичко като уловка и компромат. Пазете си вещите и личната документация. Не споделяйте фирмени тайни и се дръжте резервирано с тези, които искат и изискват прекалено много от вас. Дозирайте коментарите.
Дева
Бъдете гъвкави, не изпускайте възможностите за лична реализация. От една страна ще ви се помага, а от друга конкуренцията ще направи париращ ход. До обед сте в стихията си, след това до утре на обед провокациите са на всяка крачка. Може да пуснете една муха в нечие съзнание или да разпространите изгоден слух. Не допускайте странични хора до кухнята на преките си дейности.
Везни
Концентрирайте се максимално, всяко разсейване ще дава възможност на конкуренцията да ви подбива цената. Не споделяйте намерения и цели, не давайте изявления. До обед сключете нови договори и привлечете съмишленици. Следобед не използвайте посредници в съвместните си дейности и преговори. Пътувайте и уредете срещи на място. Вечерта си пожелайте нещо, до два дни ще го имате.
Скорпион
Овладявате положението и до обед може да сключите успешни договори. До вечерта получавате информация за нечии тайни и намерения, а това ще помогне да направите верния избор. Случайността ще ви даде козове и възможност да водите в отношенията с другите. Нищо важно не споделяйте, бъдете отворени за всеки контакт и предложение. Може да изживеете някакво особено приключение.
Стрелец
С навлизането на Луната в нехармоничната ви Дева навлизате в труден тридневен период. Днес за родените в първата декада ще има повече рискове, проблеми и неудачи, ще се случват събития, които ще провокират личната ви агресия и в някои положения може да се стигне до водене на дела. Спазвайте закона и лекарските предписания. Не давайте и не приемайте непоискани съвети.
Козирог
Родените в първата декада са в най-силната си позиция. Луна и Марс сключват перфектни аспекти със Слънцето ви. Всичко, което постигнете днес ще „циментира” връзките и положението ви в обществото, ще помогне да подпишете желаните договори и да завладеете силна и творческа позиция на работното място. Нищо не споделяйте, докато не стане факт. Конкуренцията дебне.
Водолей
Сутринта и родените в последните дни на зодията ще трябва да правят компромиси и да търсят съюзници. Към обед излизате от зациклен период и до утре на обед поне едно ваше желание ще се сбъдне. Ще имате шанс да надникнете в тайните на другите и да си направите изводи засягащи бъдещето ви. До два дни ще навлезете в разчистващ сметките период, силата ви се връща.
Риби
Сутринта нещата се подреждат изгодно за вас, но с напредването на деня може да загубите позиции, ако решите да се похвалите и да изпъкнете пред някого. Конкуренцията ще се възползва от всеки ваш прибързан и грешен ход. Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата. Вечерта са вероятни конфликти с родители и деца, в хороскопа ви се задвижва тежък кармичен кръст.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Юни 2024 година