Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Памела Андерсън заживя като отшелничка

Един от секссимволите на миналия век стана отшелник, като се заточи във фермата на своите баба и дядо. Актрисата и лице на Playboy Памела Андерсън продаде жилището си в Малибу и вече ще се радва на живот, далеч от светлините на прожекторите.
Откакто преди време пое реставрирането на фермата на своите баба и дядо, секссимволът, заяви, че вече се е преселила там и живее доста спокоен живот край езерото на остров Ванкувър.
В интервю тя заяви, че завръщането в дома на детството ѝ било като затварянето на пълен кръг след години на отсъствие и пътуване.
"Все още имам много неща за вършене тук, напримен градинарска работа, но няма друго място, на което бих искала да съм в момента!", категорична бе тя.
По думите ѝ сега, откакто напусна лъскавия живот, който предлага Малибу, тя се чувства като истинска островитянка - ходи боса или с гумени ботуши, без грим, с удобни рокли и си готви домашна храна, която тя сама отглежда.
Другото място, което обича, е кухнята. Вече е факт и нейната кулинарна книга с рецепти, за които тя твърди, че идват от дъното на сърцето ѝ.телеграф

Публикувана на
10 Юни 2024 година