Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Уил Смит прави фурор в ...кино

Напълно в свой стил Уил Смит се появи на обикновена прожекция на новия си филм „Лоши момчета: Всичко или нищо“. Никой в киносалона в Лос Анджелис не подозираше, че в залата е един от двамата главни актьори.
Миналия петък актьорът отиде да гледа новата лента, носейки черна бейзболна шапка и черна медицинска маска. След края на прожекцията, Уил Смит каза на хората в киносалона: „Радвам се, че ви хареса“.Публиката не можеше да повярва на очите си, като хората веднага правят комплименти за четвъртата част от франчайза, след което започват молбите за селфи с холивудската звезда.„Това е ритуал, който имам, когато излезе филм. Често ходя в кината, за да видя реакциите“, каза Уил Смит в Instagram.
Това е първият филм на Уил Смит от две години насам и първи след известния шамар, който заби на Крис Рок по време на Оскарите през 2022 г.
Премиерата на „Лоши момчета: Всичко или нищо“ в САЩ и България се състоя миналия петък. До момента филмът е натрупал приходи на стойност 53 милиона долара, което със сигурност му гарантира добро място в американския боксофис.
Предишният филм от поредицата успя да събере 426 милиона долара през 2020 г.

Публикувана на
10 Юни 2024 година