Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Хороскоп за новата седмица

Какво ви очаква през новата седмица вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от асгролог Петя Георгиева.
Овен
Доста напрегнат период, но каквото и да сте си наумили, ще успеете да го изпълните. Съсредоточавайте се максимално, когато се налага да работите с пари или да оформяте финансови сделки. Странното е, че обичайните познати занимания ще ви затрудняват повече от сложните, но движени от мотото, че „всичко е добре, когато свършва добре“, ще стигнете до крайната цел.
Почти непрекъснато ще изникват и непредвидени и при това неотложни задължения. Действайте активно, но без да стигате до степен на крайно изтощение. Част от неприятностите ще са свързани с липса на компетентност от страна на някой от колегите ви или опит да скрие грешките си.
Телец
Запознавайте се подробно с указанията, когато обработвате финансови документи, особено ако ще имате задължения по тях. Избягвайте разговорите на лични теми с хора, в чиято добросъвестност не сте абсолютно убедени. Обмисляйте внимателно ходовете си, за да не ви въвлекат в конфликтна ситуация или пък да вземете решение, за което бихте съжалявали.
При уговаряне на съвместни сделки и договори за сътрудничество уточнявайте подробно всички задължения. Допълнителни приходи може да получите от задграничен бизнес, ако имате такъв.
Близнаци
Приходите ви ще са нередовни и нестабилни. Ако имате намерение да се включвате в изпълнението на дългосрочни проекти, то най-добре го направете в началото на седмицата. Ще се случат промени, пряко свързани с отношенията ви от всякакъв характер. За подкрепа разчитайте най-вече на близките си, на членовете на семейството.
Що се отнася до работната среда, не се намесвайте в чужда дейност дори с желанието да направите услуга или да сте полезни. Не е изключено да се наложи да предприемете пътуване или за известно време да промените местопребиваването ви.
Рак
Отношенията ви с околните на моменти ще приличат на руска рулетка. Няма да можете да предположите кой как ще реагира на казаното или направеното от вас. Невинна реплика може да предизвика недоволство, изразено с убедителни децибели и обратно – никой да не се стресне от ситуация, която действително заслужава сериозно внимание.
В крайна сметка, ако не искате да си навредите, ще е най-добре да заемете наблюдателна позиция и да изразявате мнението си само, когато ви попитат. Залагайте повече на действия, отколкото на думи и, ако действително целта ви е да сте полезни, то хората от обкръжението ви и най-вече хората, на които държите, ще го оценят.
Лъв
От съществено значение в предстоящия период ще е да преценявате и поддържате правилно темпо на работа. Стигането до крайности, в която и да било от двете посоки, може да създаде непредвидени усложнения. Новите контакти ще са интригуващи, но при необходимост да стартирате дългосрочни проекти, доверете се на партньорите, с които работите отдавна.
Скорошните оставете за резервен вариант. Създаването на правилен режим за работа и почивка е от особена важност. Благодарение на него ще предотвратите пристъпите на главоболие и безсъние.
Дева
Динамичен и леко напрегнат период. Колкото и да е силна аналитичната ви мисъл в сложни моменти ще е по-полезно да разчитате на интуицията си. В професионален план обстановката ще е сравнително спокойна, но само благодарение на факта, че умеете да забелязвате детайлите и да оценявате смисъла им. Вярвайте на документите, а не на устни обещания.
За уреждането на спорни финансови въпроси, ако не сте в състояние да се справите самостоятелно, потърсете квалифицирана помощ или юридическа консултация, но от специалист, на когото имате доверие.
Везни
Отношенията с новите партньори ще са малко сложни. Незнайно защо, но те ще очакват при уреждането на спорни въпроси компромисът да дойде от вас. Помислете внимателно дали сте готови на отстъпки и най-вече дали ще си заслужава да ги направите. За ваша радост, обаче, в същия период и може би по същия повод, ще успеете да възстановите стара и прекъсната преди време делова връзка.
Резултатите от съвместната ви дейност ще са окуражаващи. Може да са свързани с усвояване на нови методи на работа, назначаване на млади надеждни специалисти или получаване на допълнителни приходи. С тяхна помощ ще се справите и с допълнителните разходи, ако сте принудени да направите такива.
Скорпион
Опитайте да създадете някакви финансови запаси. Моментът не е подходящ за дългосрочни инвестиции. Ограничете разходите до ежедневно необходимите и намерете начин да убедите близките си, че не е подходящо да купуват каквото и да било само за да угодят на капризите си. Професионалната заетост ще е повече от динамична.
Ще се налага да се ангажирате с чужди или допълнителни отговорности. Във възможностите ви е да се справите, стига да разпределите времето си оптимално и да си осигурите надеждни сътрудници. Най-полезни ще се окажат онези, на които преди време сте направили някаква услуга.
Стрелец
Ще се наложи да вземете поредица важни решения с продължително отражение върху живота ви занапред. Ще са свързани с различни области – професията, личния живот. Принципът, от който трябва да се ръководите е, че вие сте отговорни за живота си, а не някой друг. Ще разполагате с благоприятни обстоятелства за прекратяване на конфликт с роднини. Не пропускайте възможността.
Ще сте много по-спокойни, знаейки че сте отстранили една потенциална спънка за осъществяване на замислите си. Предстоят промени на работното място. Няма да са по ваша инициатива, но ще са във ваша полза.
Козирог
Желаещите да променят работното си място, особено ако отдавна са в процес на търсене на нещо по-добро, почти сигурно ще попаднат на подходяща оферта. В началото на седмицата ще можете да се справите с уреждането на финансови въпроси, а през втората половина да преодолеете сложности, засягащи отношенията ви.
Отделно от това почти „в движение“ ще отхвърлите поредица задачи от битово естество, грижи за роднини, подготовка на пътуване, подготовка на ремонт, дребни покупки, които са набелязани, но сте изчаквали изгодни в ценово отношение предложения. Няма да ви остане време да скучаете, но и времето за почивка ще е доста ограничено.
Водолей
От съществено значение е да подхождате към управлението на финансите си прагматично. В случая става дума не само за разходите, но и за приходите ви и то приоритетно за тях. Откажете се от експериментите и от стартирането на прекалено оригинални замисли. Дори да донесат приходи, което най-вероятно ще се случи, то те няма да се получат моментално.
Ще е необходимо известно време, докато идеята ви проработи на материално ниво. Не е изключено да довършите започната вече имотна сделка. Отношенията у дома, с близките ви, ще са сравнително спокойни, ако не се опитвате непрекъснато да ги контролирате и участвате равностойно в общите задължения.
Риби
Привлекателни сте и хората ще се стремят да получат вниманието ви. Предстоят запознанства с нови хора, които „на първо четене“ ще ви допаднат. Не ги идеализирайте и не бързайте да се привързвате към тях, за да не повторите стари грешки, които до този момент обичайно са предизвиквали разочарование.
Не се занимавайте с перспективните си планове, наслаждавайте се на момента. Събитията ще се развиват с умерено темпо и то по начин, който ще ви позволи да извадите от живота си ненужното, независимо дали става дума за хора, дейности, спомени. Ще си дадете ясна сметка за връзката между минало и настояще, а направените заключения ще улеснят адаптацията ви спрямо условията на социума. az-jenata.bg

Публикувана на
10 Юни 2024 година