Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 5380 пъти

Овен
Днес пасивността ще ви отведе в отбора на губещите. Активизирайте се максимално, защото още утре Марс ще напусне Овена, ще станете с една идея по-мързеливи, апатични и изчакващи. Сега е момента да поставите условията си, дръжте се ултимативно, преговаряйте. В силна позиция са родените в третата декада, а родените във втората ще подвият опашка пред тези, от които зависят.
Телец
Днес не може да си позволите пасивност и изчакване. Време е да заемете нападателна или отбранителна позиция. Определете приоритетите и играйте екипно. Хищниците се готвят за атака, опасно е да си тревопасно и да стоиш извън защитата на стадото от близки, приятели и колеги. Днес пасивният човек и травми може да получи, не само на физическо, но и духовно и любовно ниво.
Близнаци
Ден на леопарда, който се е прикрил в храстите и вече е набелязал жертвата. Не е време за компромиси, действа се от позиция на силата и се набелязват потенциалните жертви. Не оставайте инициативата в чужди ръце. В миналото на този ден са острили сечивата и ножовете. Нужна е щателна подготовка за всичко, което смятате да започнете и предприемете. Нищо не се оставя на случайността.
Рак
За родените в третата декада има още облаци на хоризонта. Марс от Овен играе с тоягата на принудата по гърба ви, но утре вече няма да е така. С навлизането му в Телеца всичко ще се пречупва през призмата на собствеността, материалната изгода и парите. Родените в първата декада ще се освободят от родителската и началническа опека. Време е да се разчистят старите сметки и терени.
Лъв
Днес във въздуха се усеща агресия, настройте са както за нападение, така и на самозащита. В най-тежка позиция са нерешителните и тези, които изчакват. Днес нападението е най-добрата защита, поставете условията си. Натоварете се умствено и физически, не позволявайте на вътрешната ви енергия да се задържи в тялото и да се вкисне в някой орган. Проведете оздравителни процедури.
Дева
Днес ще бъдете натоварени максимално със свои и чужди задачи. Трудно ще удовлетворите всички искания и претенции. Ако се ангажирате със странични работни проекти, семейството ще страда и обратното. Бъдете активни, намерете време за всичко и за всеки. Това, което изпуснете от контрол ще ви създаде в бъдеще допълнителни разходи, законови неудобства и конфликти в любовта.
Везни
Днес и утре Луната ви гледа в конфликтен аспект от знака на Рака. Професионалните и семейни дела са противопоставени. Предстоят битки, които трябва да водите от позиция на силата, край с преговорите и изчаквателната политика. Не може да стоите в пасивно изчакване някой друг да ви свърши работата и поеме отговорностите. Ще трябва да огреете навсякъде и да покажете ниво.
Скорпион
Днес късметът работи повече за интересите на родените във втората декада. Ще се разберете лесно с родители и деца и ще изгладите различията с партньорите си в бизнеса и в живота. Не чакайте покана, действайте активно в посока на личния си интерес и поставете условията си. Не се свивайте и ограничавайте, с такава политика губите вече спечелени битки и ще трябва да започнете наново.
Стрелец
Днешният ден изисква творческа активност и целенасочени действия в посоката, която е изгодна за вас. Не се съобразявайте с чуждите изисквания, ако не отговарят на личните ви цели, приоритети и желания. Ден на хората с големи амбиции, на решилите да победят на всяка цена и с всички средства. Ако разчитате на пасивното изчакване и на случайността ще сбъркате и отпаднете от играта.
Козирог
Днес сте в слаба позиция, ще трябват много усилия, за да се наложите в средата и да ви слушат у дома. Не се примирявайте с неудобствата и ограниченията. Ако не настъпите ще ви настъпят. Ако се съгласите на компромис и в бъдеще ще се наложи да го правите, даже и по-лошо може да стане и съвсем да изпаднете от класациите. Насочете в делова посока вътрешната си енергия.
Водолей
Ден на активни и настъпателни действия в посока на личната ви амбиция. Организирайте работата и живота си по нов начин, подгответе се не само за защита, но и за настъпление. От утре Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от Телеца. Родените в първата декада първи ще усетят натиск и агресия дори и от страна на приятели и близки. Сега е момента да затвърдите позиции и амбиции.
Риби
Днес пасивният човек ще претърпи загуби и даже травми може да получи, ако не внимава. Активизирайте се максимално и поставете условията си. Не се крийте под камъните на чуждия интерес, може да бъдете притиснати и изолирани. Сега е момента да действате. Преследвайте лични цели и амбиции, договорете окончателни цени на стоки и услуги и дръжте на личните си приоритети.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Юни 2024 година