Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Христиана влязла в „Ергенът“ обвързана

Култовата Христиана от "Ергенът" е влязла обвързана, и то сериозно в риалити предаването. Снимките на любовното шоу са правени през есента, докато русокосата фурия вече е била на крилете на любовта с татуиран здравеняк от началото на юни.
Това разкри, вероятно без да иска, самата Христиана Манова в социалните мрежи. Блондинката, която работи като училищен психолог, публикува снимка със своята изгора преди броени дни, честитейки 1 година любов. Което ще рече, че двамата са заедно от началото на юни 2023 г. - няколко месеца преди Христиана Манова да отпътува за гръцкия остров Родос за снимките на третия сезон на "Ергенът" и да се бори за сърцето на Алек.
"Нека най-добрите дни от нашето минало бъдат най-лошото от нашето бъдеще! 12 месеца любов", написа Христиана под фотоса и шашна част от нейните последователи, по-наблюдателните от които я хванаха бързо в крачка.
"Щом е 12 месеца любовта, по време на "Ергенът" сте били заедно", пише Гергана под поста й в инстаграм.
Епизодът, в който Манова напусна предаването, след като не получи роза от Алек, бе излъчен в началото на март тази година. Още на следващия ден Христиана шокира зрителите, признавайки с половин уста в "Преди обед", че е бременна.
Новината русокосата фурия сподели под сурдинка и не каза повече подробности. Тогава се знаеше само, че бащата е настоящият й приятел, с когото... се събрала след "Ергенът".
Три месеца след участието на фурията в "Преди обед" става ясно, че картинката не е точно такава. Кюстендилката е щастливо обвързана с мъж, за когото не споделя абсолютно нищо, освен снимки и любовни послания. Остава да разберем дали действително Христиана, която блесна с култовата реплика "ща заапа", ще дари скоро приятеля си с рожба.хотарена

Публикувана на
07 Юни 2024 година