Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 4280 пъти

Овен
Ще се събудите с интуитивно решение на важен за вас въпрос и проблем. До обед направете решителна и обезпечаваща крачка и предложете вашия вариант за излизане от професионални и лични кризи. Следобед друг ще диктува играта, ще трябва да се съобразявате и в следващите два дни да отстъпвате от амбициите и позициите си. Но каквото уредите до обед ще е изгодно за вас.
Телец
Ден на устата, яжте само това, което ви се дояде и бъдете само с тези хора, които са ви на сърце. Не пренебрегвайте усещанията на тялото и душата. Не насилвайте организма си с храна или лекарства, които друг е решил, че са подходящи за вас. Сега а момента да постъпите както ви се харесва, както го чувствате и разбирате. И модата днес не важи, облечете се така както ви е удобно.
Близнаци
Днес късметът ще следва повече родените в третата декада. Ще се събудите с чудесна идея как да се постъпи и как да се държите в променящата се ситуация. Съветът на деня е да не правите компромис с вътрешното си усещане и ако то ви води в нестандартна посока, тръгнете натам, без да се притеснявате. Яжте само това, което ви се дояде, дори и с риск да обидите домакините.
Рак
Интуицията ви е в стихията си. Ще усетите кое е полезно или вредно за вас, с кого да бъдете и от кого да бягате. Друг е въпросът дали ще послушате вътрешното си усещане или ще го загърбите и за кой ли път ще се опарите с прибързаните си решения. Тръгнете в посоката, която ви привлича, а не натам, където повелява ума или ви притиска нечие влияние. Избирайте и храната си по каприз.
Лъв
Днес печелят тези, които успеят да предвидят ходовете на конкуренцията. Доверете се на инстинктите, правете само това, за което имате приятно усещане и вътрешна увереност, че ще ви донесе късмет и печалби. Бъдете избирателни във връзките, не тръгвайте към хора и места, които ви носят неприятни спомени и усещания. Яжте само това, което ви се дойде, дори и някой да се обиди.
Дева
Днес и родените в третата декада ще опитат от жилото, дори и още да не са опитали от меда на връзките, към които се стремят. Интуицията ви предупреждава, вътрешния ви глас ви подсеща, че бъркате в действия и преценки, но вие едва ли ще ги послушате. Точно днес не подавайте документи и не споделяйте с потенциални конкуренти готовите си идеи. Плагиатите ще спечелят на ваш гръб.
Везни
Днес родените в третата декада може да намерят път към всяко сърце и да реализират печалби. Доверете се на инстинктите. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и не се отказвайте. Избирайте и храната си по каприз. Яжте само това, което ви се дояде, дори и да обидите домакините. Нека и думите ви да излизат от сърцето и душата.
Скорпион
Днес се събуждате с усещането накъде да тръгнете, с кого да се срещнете и да преговаряте по важните делови и лични въпроси и към кого да се обърнете за съвет и консултация. Ден на устата, получавате интуитивни сигнали кое е полезно или вредно за вас. Не вървете против сетивата, оставете интуицията да ви води, днес тя е вашият съветник и в най заплетената ситуация.
Стрелец
И днес е време за диета и планиране, а не за активни изяви свързани с голямо натоварване на организма или материални разходи свързани с вашето участие. Доверете се на инстинктите, не се включвайте в състезания и конкурси, особено ако са без регламент или изискват финансиране от ваша страна. Днес сте в ролята на донор за постигане на нечии цели и интереси, а вашите са без значение.
Козирог
Вслушвайте се в гласа на интуицията, ако искате да постигнете успех и да вземете от живота и работата си това, което наистина заслужавате и ви се полага. До вечерта направете крачката си към хората, които предпочитате за съвместна работа и любов. Не отлагайте за утре и важните преговори за пари, постове и позиции. Вечерта една врата ще се затвори в следващите два дни друг ще ви командва.
Водолей
Доверете се на интуицията и ще вземете правилното решение. Обадете се на хората, с които искате да вървите напред, които чувствате близки по душа, разбирания и убеждения и бихте приели и в любовта. Не правете компромиси, много добре знаете къде ви е мястото и от къде трябва да бягате. Бъдете избирателни и в храната, яжте само това, което ви се дояде, дори някой да се обиди.
Риби
Днес и за родените в третата декада ще има конфликтни и рискови моменти, особено ако не се доверяват на подсъзнателните си импулси. Оставете да ви води интуицията. Тя ще ви даде верните сигнали в труден момент и ще ви предпази от грешки. Не вървете против разбиранията и вътрешното си усещане, независимо какви екстри ви се предлагат. Бъдете избирателни и в храната.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Юни 2024 година