Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 4300 пъти

Овен
На това новолуние Слънцето и Луната са притиснали Венера в прегръдките си. Очертават се изневери, без значение дали се обичаме или не. Възможни са всякакви необмислени ходове, а обмислените ще навреждат на трети лица. Лесно се отива към компромиси в чувствата, много неща ще се правят на тъмно, а любовната ви афера може да ви донесе и двама наследника след девет месеца.
Телец
Новолуние, Слънцето е в съвпад с Венера и Луна. Очертават се двойствени връзки, Лесно се отива към изневери, но и лесно може да се заченат близнаци. Трудно ще решите кого да изберете. Двойствените връзки излизат от контрол, правят се неприятни разкрития, създават се компрометиращи положения. За всичко приятно, което ще изживеете ще си платите с дълги дни на болка и разочарование.
Близнаци
Новолунието днес събира 5 планети в знака на Близнаците. Много неща ще се правят на тъмно, но каквото и да се случи до 10-и ще излезете на светло, с повишение и печалби от всичко случващо се днес. В момента повърхността на деловите ви отношения е привидно спокойна, но в дълбочина се водят тежки сражения. В този ден има някаква особена магическа благословия за Близнаците.
Рак
Новолунието в Близнаци често е най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Изправени сте пред неустоими изкушения, в живота ви се появяват и изкусители, на които трудно ще устоите. Вероятно е зачатие, независимо дали сте го планирали или не. Слънце, Луна, Юпитер и Венера се целуват в нощното небе. Предизвикателствата са на всяка крачка, не взимайте прибързани решения.
Лъв
Ден на двойствени връзки. Новолунието събира Слънце, Луна и Венера в изкушаваща емоционална тройка. В отношенията ви може да се оформи любовен триъгълник, но не се знае кой ще е тъпият ъгъл в него. Всеки си прави тънки сметки, нищо не е изказано докрай и споделено окончателно. Точно днес не правете предложения, не вярвайте на сълзи и на големи обещания.
Дева
Новолунието в Близнаци е слаб енергийно момент, особено за родените във втората декада. Вървите към неприятни разкрития и изневери, правите необмислен ход, поставяте се в рискови отношения и зависимости от хора, които дори и в момент на близост ще ви подвеждат и предават. Не се обвързвайте, не приемайте да работите за чужди интереси, особено ако са в конфликт с вашите.
Везни
В тъмнината на приближаващото новолуние много неща ще останат в сянка, скрити и прикрити. Родените във втората декада може да изживеят любовни страсти и усещания, които биха ги дарили и с наследник. Луна, Слънце и Венера са в съвпад, а с тях шега не бива в любовта. Вървите към изневери, емоциите достигат върхова фаза, но да си знаете, че за всичко ще се плаща в бъдеще.
Скорпион
Съвпадът на Слънце, Луна и Венера в Близнаци дава зелена светлина на страничните връзки. Едно пътуване и гостуване ще ви направи пленници на любовната магия, от която може да излезете ощетени и да навредите на дълготрайните си досегашни връзки. Тенденцията днес е към двойствени игри на всички нива. Сладкото ще ви вгорчи живота, но пък горчивото ще се подслади.
Стрелец
На това новолуние 5 планети ще ви гледат в опозиция от знака на Близнаците. Силите ви са на изчерпване, не планирайте активни мероприятия и тежко физическо натоварване. Прочистете се от отровите в тялото и в душата. Днес и утре направете диета без много течности, за да не се връща обратно в организма ви изхвърлената вече шлака. Ще се налага да давате и обгрижвате друг.
Козирог
Днес и най-голимите сухари може да бъдат съблазнени и изкушени в чувствата и любовта. Слънце, Луна и Венера се прегръщат в знака на Близнаците. Любовният ви живот излиза на преден план, очертават се връзки по естеството на работата ви. Една командировка ще ви свърже с нови партньори, да му мислят старите. Козирогът трудно се изкушава, но днес задръжките падат.
Водолей
Предстоящото новолуние събира 5 планети в знака на хармоничните ви Близнаци. Изтича времето на безкъсметието за вас в личен и бизнес план. Нищо ново да не се предприема до 15ч.40 мин. След това Луната ще излезе от примката на новолунието, късметът ви ще се събуди и до два дни ще постигнете нещо, за което дори и не сте си помислили и мечтали. Съдбата е на ваша страна.
Риби
Луна, Слънце и Венера са в конфликт със Сатурн от Риби. Очертават се неравностойни и губещи връзки, изневери и семейни проблеми. Не предприемайте нищо, което може да застраши бизнеса и партньорските ви връзки. Не планирайте командировки и не подписвайте нови договори. Родените във втората декада попадат в капани на страстта, от които ще излязат материално ощетени.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Юни 2024 година