Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е проблемен ден

Видяна: 7860 пъти

Овен
За днес се препоръчват преговори с роднини по имотните дела, огледи на места и терени, и сделки с недвижима собственост. Може да намерите нещо търсено отдавна и на негова база да започнете нов живот и нова печеливша дейност. Чудесен ден за провеждане на конкурси, за участия в изложби и търгове и за старт на нов бизнес. Излизате от ежедневието и с подсигуряваща любовна връзка.
Телец
Днес може да имате неочаквана печалба и придобивка. Някой печели дело и урежда имот, а друг купува собственост, в която ще извършва печеливша дейност или ще настани семейството си. Нищо важно не отлагайте за утре. Денят е добър за нови начинания и делови контакти. Може да спечелите и като посредник в сделките между други двама. Рекламирайте се, бъдете активни и борбени.
Близнаци
Родените в първата декада са в печеливша позиция. Луна, Меркурий и Юпитер са в съвпад със Слънцето ви. Всичко предприето в този ден ще носи късмет, успех и печалби, ще ви издига на по-високи нива в партньорските връзки. Някой ще получи и предложение от чужбина и може да направи своето контрапредложение за съвместни договори, дейности и участия. Ще си издействате повишение.
Рак
Днес няма да останете с празни ръце и самотно сърце. Ще имате няколко варианта за работа и лична връзка, може да направите избора си или да опитате и в двете посоки. Преговаряйте с роднини по имотните делби. Днес може да се окажете по-богати от вчера и да се радвате на едно желано присъствие. Нищо важно не отлагайте за утре, предстои ден на двойствените игри и връзки.
Лъв
Срещите ви от този ден ще са творчески и успешни. Подпишете нови договори, влезте в нови делови отношения. Следобед позицията ви е много по силна, може да срещнете бъдещи спонсори и партньори, с които ще реализирате съвместните си мечти и амбиции. Не отлагайте за утрешния ден това, което може да уредите днес или да вземете като решение. Планирайте финална сделка с имот.
Дева
Сутринта плувате в свои води, може да уредите покупка на имот и да разрешите наследствен проблем. Подпишете нов договор, привлечете спонсори. Към обед Луната навлиза в конфликтните ви Близнаци и среща Меркурий и Юпитер. Тези аспекти създават юридически проблеми и пречат да влезете в печеливша игра. За родените в първата декада късметът си взима двудневен отпуск.
Везни
Луна, Юпитер и Меркурий са в брилянтен аспект към Слънцето на родените в първата декада. Всяка инициатива ще се отплаща в бъдеще. Водете преговори по наследствените дела и въпроси. Огледайте, капарирайте или наемете имот. Подсигурете се с необходимата база за бъдещото развитие на фирмената ви дейност. Кандидатствайте за странично финансиране.
Скорпион
Добър ден за търсене на квартири и помещения за офиси, за преговори с роднини и за уреждане на имотните дела. Ще попаднете на нещо изгодно, но и цената ще си струва. Съветът е да приключите сделките следобед, когато сте в по-благоприятна юридическа позиция. Нищо важно да не се отлага за утре. Навлизате в пречистващ период, спазвайте диета и отлагайте старта на новите дела за 8-9-и.
Стрелец
До обед направете силен ход и стартирайте важни инициативи. С напредването на деня постепенно губите позиции. Луната навлиза в знака на опозицията ви Близнаците и пада в прегръдките на Меркурий и Юпитер. Ще се наложи да подкрепите материално чужд проект или да финансирате децата при кандидатстване в ново учебно заведение. Пригответе се три дни да давате.
Козирог
Денят е благоприятен за водене на имотни дела. Добре е да регистрирате и пререгистрирате фирма, да извадите патенти и разрешителни осигуряващи ви права на ползване. Всяка нова инициатива ще потръгне и ще даде плод. Ще се преборите с инстанциите и с хората, които опитват да ви стопират в бизнеса. Нищо важно не планирайте за утре. Направете днес своя ход.
Водолей
Ден за старт на нови инициативи и бизнес проекти. До обед ще бъдете подложени на атака, но ако отложите срещите си за следобед сами ще атакувате и ще минете в настъпление. Луна, Юпитер и Меркурий ви подават ръка от знака на Близнаците. Време е за осъществяване на творчески и бизнес съюзи. Разчистете терена, отърсете се от безперспективните връзки.
Риби
Днес сте в стихията си, уреждате наследствени дела, правите огледи на терени и избирате мястото, където да се установите, работите или живеете. С напредването на деня Луната навлиза в Близнаци, където я чакат още 4-и планети. Натоварването ви ще се увеличи, претенциите на другите към вас също. Очертават се сблъсъци на интереси, а може да ви откажат и обещаното странично финансиране.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Юни 2024 година