Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме във вторник

Видяна: 8760 пъти

ОВЕН
Днес и утре са най-добрите дни в месеца за старт на нова фирмена дейност, за сключване на сделки и договори, за създаване на сдружения и партийни съглашения. Узаконете с подпис и печат всичко важно за бизнеса и отношенията ви с партньори. Всичко стартирано ще донесе късмет, ползи и предимства. Днес Меркурий и Юпитер са в съвпад в Телеца, някой ще спечели много пари.
ТЕЛЕЦ
Благоприятен ден за старт на нова фирмена дейност, за подписване на нови или допълнителни договори и за участия в съвместни инициативи. Уредете данъци и такси, създайте подходящите условия за успешен старт на планираните нови бизнес начинания. Излезте от сивата икономика и ще защитите бъдещите си печалби. Ако останете под нечия шапка ще взимате само процент.
БЛИЗНАЦИ
Днес е точният съвпад на Меркурий с Юпитер. Защитете по всички възможни начини търговската си инициатива. Сега е момента да се сключват нови партньорски договори, да се подновява фирмена дейност и да се реализират подготвените отдавна проекти. Важното е да се работи с доказани партньори. Днес третият е излишен, а двустранните договори ще носят късмет и обща защита в бъдеще.
РАК
Днес може да направите силен и обезпечаващ бъдещето ви ход. Водете преговори, подпишете нови договори, опитайте си късмета за работа или учене в чужбина. Подайте документи, заверете патенти и разрешителни. Подсигурете си гърба и защитете личните си интереси по всички възможни начини. Символ на деня е реката от възможности, която ще ви отведе към морето на желанията.
ЛЪВ
Родените във втората декада са пред тежък избор, който може да им донесе важни промени, преместване, смяна на работа или дом. Всичко ще става по трудния начин, ще изисква допълнителни разходи, подкрепа от приятели и близки. Ден на реката, която набира сили от различни потоци. Така и вие в този ден може да намерите съюзници в общата битка за постигане на личните амбиции.
ДЕВА
За родените до 1-и септември са вероятни повече проблеми и трудности, но за останалите денят ще донесе пари и придобивки, възможности да се подпишат важни договори, които ще осигурят протекции в бъдеще и ще ви вкарат в престижна среда. Лесно прокарвате идеите си, стимулирате и насърчавате другите да работят в изгодна и за вас посока. Обединете сили, ресурси и възможности.
ВЕЗНИ
От вчера Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от Близнаците, а днес е в точен съвпад с Юпитер. Това е благословен в юридически план аспект, който стимулира търговската ни инициатива и до два дни ще ви помогне да сключите изгодни договори и да получите желаните оферти. Водете преговори, създайте нови фирми, сдружения и съюзи, уговорете големи покупки и доставки.
СКОРПИОН
Днес самостоятелната инициатива ще зацикли, а това, което направите и уредите в съдружие с бъдещи или настоящи партньори ще тръгне по правилата и ще помогне на всеки от участниците да постигне желаните резултати. Ще се наложи нещо да дадете, но ще получите двойно до три дни. Днес и утре разходите ви нарастват, но всяко вложение на средства, труд и усилия ще си струва труда.
СТРЕЛЕЦ
Обединете интересите си с доказани партньори и с тези, с които имате еднакви цели и интереси в момента. Екипната работа е за препоръчване, независимо цената, която ще трябва да платите в следващите дни. Само с общи усилия ще уредите и постигнете това, към което се стремите. Направете удобни и желани от другите своите собствени амбиции и стремежи, така всички ще спечелят.
КОЗИРОГ
Днес и утре сте във вихъра на благоприятни за вас промени и съвместни инициативи. Сключете нов договор, работете в екип, създайте нови връзки и до вечерта може да постигнете поне една важна цел. Всяка инициатива ще се отплаща напред във времето. Нищо не е за изпускане, реагирайте на всяка покана, приемете и направете предложения. Съдбата ще ви срещне с подходящите хора.
ВОДОЛЕЙ
Днес и родените във втората декада ще опитат от жилото и от меда на неравностойните връзки. Ще бъдете въвлечени в инициативи, които вътрешно не одобрявате, но няма как да се откажете. Реката на вашите възможности стига до почти непреодолима преграда. Ще се наложи да плащате за всяка услуга дори и на тези, които ви дължат услуги. Отлагайте важното за утре следобед, късметът ви се връща.
РИБИ
Ден на реката, може да намерите благоприятна за вас среда, да се свържете с подходящите хора и да обедините интересите си в името на общата цел да стигнете до морето на големите си надежди. Благоприятен ден за създаване на коалиции, за приемане на оферти за съвместна работа и бизнес. Важното е да имате обща цел и подписаните договори да не навреждат на отделните участници.

Публикувана на
04 Юни 2024 година