Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5100 пъти

Овен
До обед Луната е в съвпад с Марс в знака на Овена, емоциите достигат високи нива и някъде конфликтите са неизбежни. Родените в последната декада проявяват открито диктаторските си заложби. Ще се отвори втори лагер и втори вариант в отношенията ви с навлизането на Меркурий в знака на двойнствените Близнаци. Винаги може да се намери компромисен вариант, открийте го.
Телец
Денят започва с конфликти и неконтролируеми емоции, но до вечерта ще направите изгодна сделка, което ще успокои духовете. Луната навлиза в Телец, а Меркурий го напуска. Предстоят важни рокади, пътувания и разместване в програмата, но ако участвате активно в планираните инициативи до вечерта ще се похвалите с победа и преговорите ви ще завършат с подписването на изгодни договори.
Близнаци
Днес планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий навлиза в знака на господството си Близнаците и попада в прегръдките на Юпитер. Аспектът свързва търговията с правото и закона. Препоръчително е сега на 3-4-и да подпишете нови договори, да учредите нови фирми или да подновите стопирани дейности. Вадете патенти и разрешителни и защитете проектите си.
Рак
Денят може да започне с притеснения и разправии у дома или на работното място. Не се препоръчват участия в съвместни инициативи, отложете и събранията за утре. Родените в третата декада позволяват на емоциите да ги завладеят и може да направят необмислени изказвания и признания. Не влизайте в конфликти с родените в третата декада на Овена, с тях шега не бива..
Лъв
От днес планетата на бизнеса и търговската инициатива Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект от Близнаците. Може да ви се предложат два варианта за работа и договори. Не бързайте да избирате, може да се окаже, че и в двете сделки имате шанс да вземете участие. Съветът е да преговаряте само на четири очи. Ще се наложат няколко срещи, но с всеки да е поотделно.
Дева
Ден за среща с учителите и с тези, на които самите вие преподавате уроци, давате съвети и наставления. Проблемите ще дойдат, ако на едно място се съберат много хора. До вечерта може да спечелите и привлечете на своя страна спонсори. Някой намира нужното му лечение или специалист способен да реши проблемите му. Предстоят ви два силни в материално отношение дни, действайте.
Везни
Казано е, че „утрото е по-мъдро от вечерта” и дано решите бързо проблемите от предните дни. Планирайте двустранни срещи със специалисти, които да ви помогнат, за да се справите с болките на физическо и душевно ниво. Не планирайте събрания, водете с всеки поотделно разговорите, които налагат новите виждания и промени. Където се съберат повече хора ще има бунт и недоволства.
Скорпион
Рано сутринта Луната е в съвпад с Марс малко преди да навлезе в знака на опозицията ви Телеца. Денят ще мине в конфликти и разправии за пари и делби. Не участвайте в съвместни инициативи и събрания, на които ще се дели постната пица. Ще носят успех и късмет само двустранните срещи и преговори. Родените в първата декада трудно ще се разбират с роднините си по имотните дела.
Стрелец
От сутринта влизате в конфликти с близките по финансовите въпроси, но до утре на обед може да получите чаканото финансиране и да спечелите от отдавна подготвените сделки. Това ще стабилизира връзките ви, ще позволи да задоволите исканията и нуждите на близките и децата. От 5-и на обед може да влезете в преразход на средства и чувства. Постарайте се до тогава да уредите нещата.
Козирог
Родените в първата декада ще извадят късмет, може да получат повишение и преназначение. Проведете само двустранни срещи, не споделяйте плановете си пред потенциални конкуренти. Ще бъдат ползотворни само срещите на четири очи с шефове и бизнес партньори. Намирате спонсор и уреждате финансирането на проектите си. Не работете с посредници, уредете си срещи на място.
Водолей
Денят носи разходи и притеснения за родените в първата декада. Спечеленото в предните дни ще се стопи, ще влезете в преразход на средства и чувства, а почти нищо няма да получите. Не планирайте колективни изяви и участия в съвместни инициативи. Никой няма да се вслуша в думите ви, а ще иска подкрепа и финансиране на личните си проекти. Ден за среща с учителите, но насаме.
Риби
Събуждате се готови на активни действия в желаната посока. Към обед може да постигнете максималното. Планетата на бизнеса Меркурий ще навлезе в нехармоничните ви Близнаци и късметът ви ще зависи от друг. Водете преговори, посетете учителите си, търсете консултации от специалисти в посоката, която ви е важна, а ви липсват знания и компетентност. Няма да се справите без съюзници.
telegraph.bg

Публикувана на
03 Юни 2024 година