Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е успешен ден

Видяна: 4860 пъти

Овен
Ден за делови, приятелски и представителни срещи. Може да подпишете перспективни договори и да уредите въпрос, който ви мъчи от доста време. Бъдете честни в отношенията и ще спечелите доверени партньори и съюзници на своя страна. Включете се в съвместни инициативи, отворете сърцето си за любовта, уредете си среща. Нещата се подреждат възможно най-изгодно в ситуацията.
Телец
Днес се дава клетва за вярност, старайте се да сте пределно откровени и честни в отношенията си с колеги и партньори. Всяка лъжа ще ви вкарва в преразход на сили и средства и може да ви постави под чужд натиск и влияние. Ден и на доброволната жертва и отказа от собственост в името на децата. За всичко може да се намери лекарство. Не е ден за диети, колкото и да изядете няма да напълнеете.
Близнаци
Случващото се в този ден ще донесе успешни сделки, договори и срещи. Предстои ви пътуване към важна за бъдещето ви мисия и цел. Нищо не е за пренебрегване и нищо не е случайно. Дръжте здраво юздите на личната си амбиция и препускайте към мечтите си. Може да намерите нова работа. Повишават ви, заемате престижна позиция. Само, който не опита няма да успее.
Рак
Символ на деня е колесницата на победата. Впрегнете конете на амбицията и личните си дарби и дръжте здраво юздите. Постигате максималното при водените преговори. Ще получите чаканото повишение и допълнителни екстри. Явете се на прослушвания и конкурси. До два дни може да намерите и нови учители и треньори. Не изпускайте контрола, доминирайте в деловите и лични връзки.
Лъв
Денят е благоприятен за преговори, за делови срещи и покупко-продажби, но нищо няма да ви се даде без бой. Някой е на път към изгодна сделка и възможност да придобие терен или собственост, на чиято база ще развива в бъдеще новата си дейност. Пазарлъците в този ден са трудни, никой не отстъпва, но има шанс да си подадете ръка и да решите неотложните дела. Всеки взима своя пай.
Дева
Благоприятен ден за взимане на важни бизнес решения, за подписване на нови договори и участия в съвместна работа и дейност. В момента се нуждаете от надеждно рамо и юридическа защита и може да ги получите чрез участия в съвместни проекти. Не е все едно с кого ще се съюзите. Ден на подадените ръце. Всеки излиза с точни искания и становища и е готов да приеме офертата на другия.
Везни
Ден за представителни срещи, за преговори и договаряне. Може да сключите изгодна сделка, да продадете непродаваемото до момента и да купите нещо на сметка. Нищо важно да не се отлага за утре. Уплътнете си максимално деня с делови срещи и разговори, а вечерта и любовта ще ви донесе радост. Пътувайте, направете огледи на място и вземете решение по имотните въпроси.
Скорпион
Ден на подадените ръце, може да привлечете важни за бъдещето ви хора. Проблемите ще дойдат, ако в желанието да бъдете с някого предадете очакванията и обещанията, които сте дали на друг. Този ден е изпитание за верността и стабилността на връзките. Губите ценен партньор гонейки химери в делови и личен план. Днес честността е най-добрата политика и за политика.
Стрелец
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Подпишете нов договор, водете преговори, уточнете поръчки и доставки, търсете съюзници и подновете връзките с доказаните във времето партньори. Чудесен ден за съвместни инициативи. Впрегнете общите усилия и в семейната колесница. Бъдете справедливи и честни в отношенията и бъдете сигурни, че наградите няма да закъснеят.
Козирог
Силен и творчески ден, активизирайте се максимално, водете преговори, сключете договори излезте на светло с дейността, която може да ви осигури престижни позиции, личен и материален просперитет в бъдеще. Не лъжете, ще излъжете себе си и може да дистанцирате точните и важни за бъдещето ви хора. Едно пътуване може да ви отведе към човека и мястото, което търсите.
Водолей
Ден за представителни срещи, за преговори и търсене на нови партньорства. Бъдете внимателни, Луната от Водолей е в пречупващ аспект с Уран и Меркурий от Телец. Може да се превърнете в генератор на творчески идеи, които друг ще използва и спечели. Съветът е нищо да не се споделя, сключете първо обвързващия и двете страни договор и след това давайте предложения.
Риби
Днес успехът ще следва предприемчивите и готовите да рискуват. Може да получите изгодни оферти и сами да дадете такива. Сключените договори ще са успешни и ползотворни и за двете страни. Важното е да си честен, но и да изискваш такава политика от околните. Съвместните усилия ще дадат резултат и печалби, ако всеки може да разчита на другия. Лъжите нямат място в живота ни.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Май 2024 година