Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ергенът разби семейството на палав футболист

Очевидно проблемите в личния живот на футболна звезда у нас продължават. Защитникът на "Лудогорец" Оливие Вердон се отдаде на почивка още преди последния мач за сезона. Шампионите гостуваха на "Левски" снощи, но той е във ваканция от няколко дни.
Отпраши за Дубай след награждаването на тима с титлата в сряда. Прави впечатление, че е в компанията на майка си, а не на семейството, съобщава hotsport.bg. Обяснението за това най-вероятно се крие в поредната драма, в която футболистът се забърка наскоро.
По време на излъчването на "Ергенът" бе разкрито, че една от участничките - Габриела, е негова любовница. Шокиращата новина бе разгласена от бившата служителка на БФС Виктория Асенова пред цяла България.
Впоследствие от общи снимки в инстаграм от салона за красота на Габриела стана ясно, че човекът до нея е именно Вердон. Нещо повече, Оливие спонсорира бизнеса на любовницата си.
От екрана за изневярата му научи неговата съпруга. Женен е и има две деца. Тя спря да следва мъжа си в социалната мрежа инстаграм, където се подвизава с прозвището c.bflk.
По-късно двамата се появиха веднъж заедно, но явно нещата във връзката им не вървят никак добре след разкритията за аферата му с Габи. Затова сега вместо с жената и децата Вердон почива с мама.стандарт

Публикувана на
27 Май 2024 година