Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Защо всички завиждат на Сиена Милър?

В момента британците наблюдават нещо, което са нарекли „Сиенасанс“ или казано с други думи ренесансът на актрисата Сиена Милър, за който много хора ѝ завиждат, а други искрено ѝ се възхищават. Британската звезда наскоро се сдоби с ново бебе, има любовта на красив и 15 години по-млад мъж, наскоро сключи изгодна рекламна сделка с M&S и е в главна роля на нов голям холивудски филм!
На всичкото отгоре изглежда безупречно както винаги, а елегантността и класата ѝ са безспорни. Наскоро Сиена се появи в пълния си блясък на филмовия фестивал в Кан, за да популяризира новия си уестърн епос с Кевин Костнър – „Хоризонт: Американска сага“. Милър буквално открадна шоуто в прозрачна бледосиня рокля от шифон на френската модна къща Chloe.
Всички са категорични, че 42-годишната звезда никога не е изглеждала по-красива. Към нея на червения килим се присъединиха 27-годишният ѝ любим Оли Грийн и очарователната ѝ 11-годишна дъщеря Марлоу, а самата Сиена сияеше, демонстрирайки, че никога не е била по-щастлива в живота си.
Може да се окаже, че актьорското признание до този момент сякаш убягваше на Сиена. Кино критиците рядко ѝ отдават заслуженото, макар тя вече да има доста сериозни роли зад гърба си.Но всъщност има ли значение? За Сиена, шикозното бохо момиче, което се е сгодявало четири пъти и е имало любовни връзки с актьорите Даниел Крейг, Джъд Лоу и Балтазар Гети (част от петролната династия), живеенето на пълноценен живот, прегръщайки приключенския си дух, е от първостепенно значение сякаш.
Новото ѝ гадже, Оли, актьор, който е с 15 години по-млад от нея, но е точно като нея – интуитивен, артистичен и свободен дух. В интервю по-рано тази година тя обясни: „Мисля, че или живеете живота си предпазливо, или поемате рискове.“
Тя добави, че какъвто и успех или по друг начин да бъде посрещнат изборът ѝ, тя най-накрая е в мир със себе си./тялото, сн.Getty Images

Публикувана на
27 Май 2024 година