Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6320 пъти

Овен
Днес проблемите ще никнат като гъби особено за родените в третата декада. Лесно ще попаднете в мрежите на хитри мошеници. Съветът е да не сключвате необмислени и несъгласувани с близките договори, да не правите големи покупки, поръчки и доставки и да не се предоверявате на телефонните обаждания от непознати. Ден на мрежата, в която всички сме оплетени по един или друг начин.
Телец
Не използвайте посредници, решавайте важните задачи директно и насаме. Днес третият е излишен на всички нива и ще ви вкара в проблеми. Пътувайте и на място уточнете ситуацията. На всички нива са заложени капани, правят се опити за зарибяване и използване на чуждия потенциал, пари и възможности. Родените в третата декада са в подсигурена позиция, но и те трябва да внимават.
Близнаци
Ден на конфликти и опити за навлизане в личното ви пространство. Не бързайте да започвате нови връзки, не влизайте в съглашателства и не сключвайте прибързани договори и сделки. Ден на мрежата, заложни са капани. Време е да проверите и своите мрежи. Може да уловите голяма риба-баламурник, но и сами да влезе в подобни роли. Ден и на човека-паяк, помогнете на някой в нужда.
Рак
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Може да ви хрумнат чудесни творчески идеи, които използвани добре и на място ще ви донесат ползи и придобивки. Проблемите ще са за тези, които се хвалят и прибързано споделят плановете си с другите. Внимавайте, плагиатите дебнат и ще се възползват от всяка ваша излишна откровеност. Родените в третата декада да не рискуват с имот.
Лъв
Ден на мрежата, заложени са капани, действа се манипулиращо и подмолно. Бъдете внимателни и не играйте хазартно. Не правете големи поръчки и доставки, някои пратки може да се объркат и то не случайно. Търсят се нови начини и варианти за печалби, при които единият със сигурност ще бъде излъган. И в личен план се надлъгваме и търсим начин да използваме и подчиним другия.
Дева
Днес родените в третата декада имат реален шанс да постигнат победи, да овладеят позиции, които ще им донесат успех, ползи и възможности за печалби в бъдеще. Препоръката е да действате максимално активно и настойчиво. В момента, в който заемете подчинена позиция смятайте, че сте загубили играта. Поставете условията си, не го увъртайте и в чувствата, направете избора си.
Везни
Луна и Марс са в конфликтни аспекти спрямо родените в третата декада. Едно предоверяване ще ви коства много. Вероятно и да попаднете в мрежите на хитри мошеници. Не подписвайте нови договори, не участвайте в преговори и съмнителни сделки. Днес и най-хитрият ще покаже, че си е малко прост и неосведомен. Трудно ще контролирате ситуацията. Запазете неутралитет.
Скорпион
Днес правите удобни за другите личните си намерения и амбиции. Лесно ще привлечете и обекта на страстта в прегръдките си. Намирате ключовите думи, които отварят сърцата и банковите сметки на доверчивите. Не преигравайте и не прекалявайте, още утре ролите може да се сменят и да се окажете зависими от същите тези хора, които днес притискате или изнудвате по някакъв начин.
Стрелец
Ден на мухоловката. Наивниците ще платят висока цена за предоверяването си. Съветът е да не влизате в преговори, да не подписвате нови договори и да не упълномощавате никого да ви представлява или да работи с личните ви данни, пари и ресурси. Ще имате проблеми с различните поръчки и доставки. В този ден се надлъгваме един друг, а накрая всеки ще се окаже излъган и ощетен.
Козирог
Луната от Козирог е в конфликт с Марс от Овен. Може да се откажете от пътуване и гостуване. Личните ви интереси изискват промени в плана, което ще ви вкара в рискови отношения с близките. Не поемайте чужда работа и не замествайте колега. Не е време за командировки, отсъствия и странични инициативи, ако у дома има нужда от вас. Лесно се попада в капани, не подписвайте нови договори.
Водолей
Ден на мрежата, печели ловкостта на ръцете и на ума. Правилата не важат, открито се нарушават и заобикалят. Лесно може да се влезе в източваща ресурсите ви програма. Колкото и да внимаваме все някъде ще сбъркаме. Търсят се нови начини и методи за печалба извън закона и въпреки него. В крайна сметка всички ще бъдем ощетени и излъгани в очакванията си за живот в един по-добър свят.
Риби
Не планирайте за днес важни делови срещи, отложете подписването на нови договори за следващите дни. Чувствата и илюзиите ви изплитат мрежа, в която падате по собствена воля. Правят се опити за изнудване дори и от страна на близките. Не допускайте в обкръжението си непроверени хора, ограничете контактите в социалните мрежи и не правете големи поръчки, покупки и доставки.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Май 2024 година