Новина от категория В общината
Архив на публикациите

ГЕРБ в “Западен” обнови пейките в много посещаван парк

Структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския район „Западен“ ремонтира и освежи пейките в парк „Акациева горичка“. Целта на инициативата бе да се подобрят местата за отдих и те да придобият по-приветлив вид за гражданите, които ще ги използват в топлите слънчеви дни. В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив д-р Валерия Славова, под номер 5 в листата, Данаил Димитров, който е номер 10 в листата и Адриана Генчева, под номер 14 в пловдивската листа.
„Впрегнахме усилия, четки и бои в една слънчева неделя и се отдадохме на творчество. Малко подръчни материали и много желание - само това ни трябваше, за да направим една малка промяна в градската среда. Защото от всеки от нас зависи градът, в който живеем, да изглежда така, както ни се иска.“, заяви д-р Валерия Славова.
Парк „Акациева горичка“ бе открит през 2017 г., и е успешно реализиран проект на районната администрация при управление на районен кмет от ГЕРБ.
„С инициативата се опитахме да направим мястото за отдих по-приятно за гражданите. Спомням си всички трудности, през които преминахме и усилията, които положихме в районната администрация, за да бъде изграден този нов парк преди 7 години. Въпреки че не управляваме района, продължаваме да следим случващото се в него и да поддържаме изграденото с общи усилия. Всичко е за хората”, сподели Димитър Колев - ръководител на районната структура и кмет на район „Западен“ в периода 2013 г.-2023 г.
На 9-ти юни гласувайте с номер 22 в двете бюлетини – за народни представители и членове на Европейския парламент! За стабилна България в сигурна Европа !

Публикувана на
26 Май 2024 година