Новина от категория България
Архив на публикациите

Нарязаната с макетно ножче Дебора отиде на бал с нови джуки

Устни наду нарязаната Дебора от Стара Загора! Младото момиче, което преди години преживя ужаса на нападението с макетно ножче, се е решило на разкрасителна интервенция и само се похвали в социалните мрежи за промяната.
От кадрите е видимо, че устните на Дебора са уголемени и леко издадени напред. Заради интервенцията, която е популярна сред плеймейтки и фолкпевици, младото момиче беше атакувано от онлайн последователи. Мнозина обвиниха Дебора, че е развалила естествената си визия и с по-малките устни е била далеч по-красива. Не са малко и тези, които я защитават, че има право да изглежда, както се харесва, и няма нищо лошо в подобен тип процедури, ако не се прекалява с тях.
Надуването на устни Дебора вероятно е направила в навечерието на абитуриентския си бал, който беше по-рано тази седмица.
Момичето от Стара Загора се показа с розов тоалет и обувки и перлена огърлица. Късата рокля не скрива белезите по краката й от рязането, но и абитуриентката не изглежда да ги крие и да се притеснява от зарасналите рани.
Преди месец Дебора сподели кадри от последния си ден в класната си стая.
"Днес беше доста емоционално! Беше последният учебен ден в училище!", написа ученичката тогава.
"Оттук нататък предстои най-доброто за мен - сигурна съм в това! 5 години бяха изпълнени с много емоции - смях, сълзи, нерви, но съм благодарна, че попаднах в най-страхотния клас", разчувства се Дебора, докато приятелките й пожелават попътен вятър и успех в живота.
На бала Дебора не само се весели, но и влиза в ролята на певица, като изпълнява чалга парчета. Съучениците й видимо се забавляват около нея на дансинга, става ясно от разпространено клипче в социалните мрежи. Типично по момичешки, Дебора си пуска селфита от тоалетната, а на някои от снимките е в мъжка компания. Не е пропуснато и задължителното броене до 12, което е любимо на завършващите.
"Винаги ще има страх в мен, но в крайна сметка не идва краят на света и се старая да водя пълноценен начин на живот. Забелязвам, че има хейт коментари, но няма как без това. Аз оценявам хората, които ме подкрепят", обобщава живота си Дебора. Желаем й късмет!
/Българияднес

Публикувана на
24 Май 2024 година