Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме на 24 май

Видяна: 8020 пъти

Овен
Днес кръвта се обновява, връзките ни също навлизат в нова фаза. Препоръчва се диета. Не си нарушавайте баланса и хармонията, идете на тихо и спокойно място, помислете претеглете фактите преди да вземете каквото и да било решение. Скандалите са противопоказни и разболяват. Всичко може да се уреди спокойно и дипломатично. Ролята на посредника е от особено значение.
Телец
Ден на равнопоставеност. Не се опитвайте да излизате начело, ще ви ударят в гръб тези, на които сте се доверили. Време е да се седне на масата за преговори, да се уточнят позициите и да се излезе с удовлетворяващо всички становище. От утре друг ще командва парада в живота ви, планетата на правото и закона Юпитер напуска Телеца и отива да помага в игрите, парите и делата на Близнаците.
Близнаци
Венера вече е в Близнаци, а утре и Юпитер ще я последва. Тяхната прегръдка обещава за вас много любов, късмет и шансове за финансиране на амбициозните ви проекти. В момента родените в първата декада са галеници на съдбата, лесно ще уреждат всякакви юридически дела и спорове, ще получават пари, постове и влияние, които ще им позволят да доминират в обществото и в живота ни.
Рак
В този светъл ден природата се стреми към хармония и баланс, нека това бъде и вашият стремеж. Забравете търкания и обиди, радвайте се на детската радост и си спомнете миналото. Днес с лекота се преодоляват преградите в отношенията, енергетиката е ведра и хармонична. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите с интриги и тънки сметки. Крясъците разболяват.
Лъв
Ведър и спокоен ден, срещаме усмихнати лица и щастливите погледи на децата. Не разваляйте хармонията с лични забележки и критика. Отворете се към другите, изгладете отношенията и тръгнете заедно в нова посока. Срещите с ведри хора, ще ви оправят настроението и ще придават нов смисъл на бъдещите ви планове и задачи. Радвайте се на живота такъв какъвто е.
Дева
Денят се свързва с усещанията, желанията и трепетите на човешката душа. Не се бавете, реализирайте на практика амбициите си. Утре една врата може да се затвори или съдбата да спре кранчето с желаните екстри, на които до момента сте се радвали или очаквали. Каквото и да правите и да предприемете в този ден, нека е синхронно с вътрешните очаквания и стремежи на душата ви.
Везни
Светъл, мирен и балансиран ден, носещ радост в душите ни и ведрост в сърцата и лицата на децата. Празничната атмосфера отклонява погледите от злободневното. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Астралното ни и физическо тяло са в равновесие и хармония. Прояви на болна амбиция, агресия и завист водят към падение, а виковете и крясъците разболяват.
Скорпион
Денят е проблемен повече за родените в третата декада, но другите вече са готови за полет и активни действия в ятото на тези, които чувстват близки по дух, стремежи и възможности. Не си нарушавайте спокойствието, взимайте балансирани решения, които максимално удовлетворяват всички, с които ще влезете в контакт. Бъдете дипломатични и тактични, туширайте скандалите в зародиш.
Стрелец
Луната от Стрелец е в конфликт със Сатурн от знака на мълчанието Рибите. Преглътнете нещо, с което не сте съгласни, замълчете, не спорете. Родители и деца са на различно мнение. От вас зависи да постигнете компромис или да се хвърлите в огъня на излишните спорове и страсти. Водете балансирана политика, направите нужните стъпки и отстъпки, за да цари мир и любов на всички нива.
Козирог
Духовете се успокояват, денят носи хармония и желание да се разрешат спорните въпроси по мирен и деликатен начин. Скандалите, виковете и крясъците разболяват. Време е да сложите кадифените ръкавици. Пипайте с внимание, за да не дистанцирате покровител. Водете балансиращи разговори, а предложените договори трябва да удовлетворяват исканията и на двете страни.
Водолей
Венера вече е в Близнаци, а утре и Юпитер ще я последва. За родените в първата декада настават чудесни творчески дни обагрени в розови любовни мечти. Оглеждайте се, вероятни са срещи и запознанства, които ще ви донесат не само желаното финансиране, но и връзката, която би осмислила бъдещето ви с истинско чувство и любов. Планирайте пътувания и гостувания.
Риби
Предстои ден на предизвикателства, особено за родените в първата декада, които ще се сблъскат с нечий нарцисизъм и ще трябва да преодолеят собствения. Трудно понасяте критика, а критикувате другите. Опитвате се да прикриете изневерите, но няма да ви се получи. Партньорите ви няма да са съгласни на компромис, много трудно ще ги омилостивите, ако сте объркали конците.
telegraph.bg

Публикувана на
24 Май 2024 година