Новина от категория България
Архив на публикациите

Разшифроваха буквите на Кирил и Методий, носят послание за бъдещето на света

Във всеки един символ от азбуката на светите братя Кирил и Методий е закодирано послание за събитията, които ще бележат съдбата на света за период от сто години. Това е разшифрованото послание от феномена Мариана Везнева, което нейният близък сътрудник Албена Станева решава да сподели в навечерието на най-светлия ни празник - 24 май.
Мариана си отива от този свят на 24 февруари 2021 г. Но си остава единственият човек, който с помощта на свръхестествен разум е успял да разчете тайнствените пиктограми, които се повяват на различни места в Европа. Най-често на територията на Великобритания.
"Известно е, че голямата промяна в живота на Мариана Везнева настъпва през 1981 г., когато насън й се явяват трима души в светлина и ритуално отварят нейното трето око - разказва Албена Станева. - Така започват телепатични контакти с Учителите на света, които я обучават ментално почти всяка нощ на универсалния език Сензар в неговата съвременна пиктограмна форма."
След няколко годишен период на обучение и непрекъснат контакт със своите Учители Везнева задава своите въпроси към тях. Те са свързани с бъдещето на света и духовното развитие на хората. На 10 април 1985 г. Везнева получава следното откровение от Учителите: "Ние сме дали план на свети Кирил в глаголицата. Тя е магическа азбука, вариант за духовно развитие. Това е пророчество от висок ранг. Намери я и ще ти я обясним с откровение."
"Внушават ми, че всяка буква от глаголицата представлява период от 100 години - разкрива феноменалната българка. - В учебник прочитам, че азбуката е създадена за кратък период от време и Константин Философ - св. Кирил, е съобщил, че тя му е била "спусната свише". И той просто я е представил така, както е била във видението му."
Везнева се заема с дешифрирането на глаголицата. "Последователно, малко по малко всеки ден, при добра концентрация разучавам глаголическото писмо - споделя Везнева. - Чувствам се слята със самия свети Кирил - Константин Философ. Той сякаш е в мен и аз преживявам момента, когато е получавал видение за знаците на азбуката и ключа за тълкуването й. Всяка буква трябва да отговаря на период от 100 години. Като се започне от основаването на българската държава през 681 г. Разглеждам буквите една по една. Те са особени, а нашият човешки мозък трудно възприема графика с означаване на енергии. Ние предполагаме, че буквата трябва да представлява или звук, или образ... Глаголицата не носи името си случайно. Думата "глагол" означава действие, действие на сили. В глаголицата е засекретена важна информация за духовната еволюция."българияднес

Публикувана на
24 Май 2024 година